به گزارش خبرنگار خودروکار، درخواست تحقیق و تفحص از بررسی عملکرد شرکتهای خودروسازی در خصوص کیفیت و قیمت خودرو در جلسه علنی روز سه شنبه با ۲۱۰ رأی موافق، ۱۹ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۵۱ نماینده حاضر در جلسه به تصویب رسید.
بررسی وضعیت توزیع خودرو، تصمیم گیری چندگانه در قیمت و نرخ گذاری، کیفیت پائین محصولات تولیدی و اوضاع نابسامان ثبت نام خودرو از محورهای مهم در تحقیق و تفحص است.
علیرضا سلیمی نماینده درخواست کننده تحقیق و تفحص گفت: سود ۸۰ هزار میلیارد تومانی بازار خودرو برای عدهای خاص است و مشخص نیست این سود به جیب چه کسی میرود.
وی با طرح این پرسش که چرا باید بین قیمت شرکتهای خودرو ساز و بازار خودرو تفاوت فاحشی وجود داشته باشد، اظهار کرد: در همین حال واگذاری خودرو به افرادی خاص جای شبهه و ایراد دارد چرا که برخی از افراد چند سال است که در صف ثبت نام هستند.
سلیمی ادامه داد: وضعیت مالی بعضی از شرکتها نیز شبهه دارد و باید در این باره کنکاش صورت بگیرد. عدم وجود عدالت، زد و بند در بازار خودرو، کیفیت پایین خودرو، پرداخت پول بیشتر و کیفیت پایین، وجود افراد سیاسی یا پزشک در شرکتهای خودرو ساز نیز از دیگر مواردی است که ضرورت تحقیق و تفحص از شرکتهای خودرو ساز را دوچندان میکند.
به گفته متقاضیان طرح تحقیق و تفحص از خودروسازیها، در سالهای گذشته با وجود حمایتهای بسیار از این صنعت مانند ممنوعیت واردات یا تعرفهگذاری برای واردات، خودروسازان نتوانستند به جایگاه مناسبی دست یابند.
براین اساس نمایندگان متقاضی طرح تحقیق و تفحص از صنعت خودرو از موضوعاتی مانند قیمت، کیفیت و عرضه خودرو در کشور انتقاد کرده و خواستار بررسی نحوه عرضه خودرو طی سالهای اخیر شده بودند.
انتهای پیام/