«خودروکار» گزارش می دهد؛
انقلاب هند در برابر خودروهای بنزینی/ دومین کشور پر جمعیت جهان به فکر نجات مردمش
دولت هند در راستای حفاظت از محیط زیست اعلام کرد که از سال 2030 میلادی به بعد تمامی خودروهایی که در بازار هند به فروش می رسند، برقی خواهند بود.
به گزارش خبرنگار خودروکار، امروزه استفاده از خودروهای برقی و فاقد آلایندگی در جهان یکی از بزرگترین راه حلهای کاهش آسیب به محیط زیست در پی استفاده از سوختهای فسیلی است و اکثر شرکتهای خودروساز مطرح جهان سرمایهگذاری های کلانی در بخش تحقیق و توسعهی خودروهای برقی کرده اند که رونق تدریجی فروش این خودروهای دوست دار محیط زیست را نیز در پی داشته است.
دولت هند در این راستا از پایان فروش خودروهای دارای سوخت فسیلی از سال 2030 میلادی در این کشور، که به عنوان دومین کشور پرجمعیت جهان شناخته می شود، خبر داد و هند در این حرکت انقلابی در انتظار صرفهجویی های اقتصادیِ 60 میلیارد دلاری تا سال 2030 میلادی است.
این تصمیم هند جدا از اینکه خبری بسیار خوشحال کننده برای دوستداران و فعالان محیط زیست در دنیا به حساب می آید، آب سردی است بر پیکر صنعت نفت و شرکت های نفتی فروشنده سوخت های فسیلی به این کشور. دولت هند قرار است بانی اصلی اجرایی کردن این پروژه در سه سال نخست شروع آن باشد و بعد از آن به جای تشویق مردم به استفاده از خودروهای برقی و تولید این گونه خودروها در هند، در راستای افزایش و تک بعدی شدن تقاضا ها تلاش کند.
سازمان بهداشت جهانی در سال 2014 میلادی اقدام به انتشار لیست شهر های دارای بیشترین آلودگی هوا کرد و در میان نام 20 شهر نخست این لیست، نام 13 شهر به کشور هند تعلق داشت. مشکل آلودگی هوا یکی از بزرگترین معضل های دولت و مردم هند است و سالانه بیش از 1 میلیون و 200 هزار نفر از شهروندان هندی جان خود را به دلیل شیوع بیماریهای ناشی از آلودگی هوا از دست می دهند.
هند سومین کشور بزرگ جهان در زمینه ی واردات نفت است و اجرایی شدن این چشم انداز کاهش شدید تقاضای خرید نفت از جانب این کشور را به دنبال خواهد داشت. دولت هند امیدوار است با اتخاذ این استراتژی علاوه بر صرفهجویی در هزینهها، خطرات ناشی از تولید آلودگی توسط خودرو های دارای سوخت فسیلی را نیز به حداقل و حتی صفر برساند.
مترجم خودروکار: فاضل سوری
منبع: hurriyet.com.tr
انتهای پیام/