کد خبر: ۴۸۵۴۶
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۳
در نشست خبری کروز عنوان شد:

داخلی سازی 3 هزار قطعه در کروز /کیفیت را فدای قیمت نمی کنیم

عضو هیات مدیره گروه کروز از افزایش میزان مطالبات این شرکت از خودروسازان به 6 هزار میلیارد تومان و داخلی سازی 3 هزار قطعه خبر داد.
به گزارش خبرنگار خودروکار، بهروز حبیبی، عضو هیات مدیره گروه کروز در نشست خبری تحقق داخلی سازی قطعات های تک این شرکت با اشاره به اقدامات توسعه ای انجام شده در سال های اخیر و شرایط دشوار ناشی از تحریم ها گفت: گروه کروز با دنبال کردن نهضت داخلی سازی قطعات موفق به داخلی سازی سه هزار قطعه شد و از طرح های پیشنهادی دانشمندان و دانشجویان استقبال می کند.
وی با تاکید بر این که کروز تولید با بالاترین شاخص کیفیت را در دستور کار قرار داده، افزود: هدف این شرکت تبدیل شدن به برند نخست کشور است تا همگام با شرکت های بزرگ قطعه سازی دانش روز را کسب کنیم.
حبیبی باز گذاشتن دست بخش خصوصی را راهکار نجات و خروج بحران اقتصادی اعلام و اظهار کرد: کانونی متشکل از طلایه داران صنعت کشور با هدف ترویج کارآفرینی و ایجاد شبکه با هدف تبادل اطلاعات تشکیل تا مسیر برون رفت از بحران فعلی را هموار کند چرا که معتقدیم ایجاد اشتغال با دانش روز، تنها راه توسعه پایدار است تا با بهره گیری از جوانان خلاق نسبت به ایجاد اشتغال اقدام شود.
عضو هیات مدیره گروه کروز با بیان این که در صورت فراهم شدن شرایط برای صنعت خودرو و قطعه از شرایط بقا خارج و به شرایط آفرینش نزدیک خواهیم شد، تصریح کرد: در حال حاضر در شرایط بقا هستیم و تلاش میکنیم که در صنعت قطعه زنده بمانیم. قطعه سازان در حال فقیر شدن هستند و باید فکر اساسی در این خصوص کرد.
وی با تاکید بر ضرورت واگذاری بخش های صنعتی به بخش خصوصی اظهار کرد: دولت باید صنعت خودرو را رها کند و به دست افراد متخصص بسپارد.
عضو هیات مدیره کروز با اشاره به مصوبه اخیر دولت در خصوص واردات خودرو در ازای صادرات قطعات ادامه داد: در شرایط فعلی پتانسیل صادرات وجود دارد اما ساز و کار آن در کشور موجود نیست بنابراین اولویت اصلی ، حمایت از خودروسازان داخلی است اما در صورت فراهم شدن شرایط ، کروز توانایی های لازم برای این امر را خواهد داشت .
علی یوسفی، مدیر فروش کروز نیز در خصوص تولید قطعات های تکی چون ECU اظهار کرد: این شرکت قطعات ECU را از حالت وارداتی کامل به تولید رساند که تنها نیازمند بخشی از قطعات هستیم و برای واردات این قطعات نیز با تمام تلاش نسبت به واردات اقدام می کنیم اما در نهایت در گمرک دچار تحریم داخلی می شویم.
وی در ادامه با تاکید بر این که با قیمت گذاری دستوری، خودروسازان زیان ده شده و توان پرداخت مطالبات قطعه سازان را ندارند که این امر منجر به توقف و یا کاهش تولید شده است، اظهار کرد: در حال حاضر مطالبات کروز از خودروسازان به بیش از 6 هزار میلیارد تومان رسیده که فشار زیادی به شرکت وارد کرده است اما با این حال تلاش کرده ایم تا با تکیه بر برنامه های کاهش هزینه تمام شده نسبت به کاهش قیمت اقدام کنیم اما این کاهش هزینه ها کیفیت را دچار دستخوش نکرده چرا که این موضوع خط قرمز این شرکت است.
حسین انصاری، مدیر گروه قوای محرکه کروز نیز در ادامه گفت: کروز قبل از تحریم ها برنامه های گسترده ای برای داخلی سازی نرم افزارها و سخت افزارهای مجموعه قوای محرکه داشت و به همین دلیل در زمان تحریم ها توانست به تولید کمک کند، البته ناگزیر به واردات بخشی از قطعات به دلیل فناوری خاص آن ها هستیم.
محمدرضا دهقان، مدیر مرکز تحقیق و نوآوری کروز در ادامه این نشست در خصوص توانمندی کروز به عنوان اولین تامین کننده قطعات صنعت خودرو کشور در حوزه افزایش تولید توضیح داد: مشورت های قبل از اجرای طرح افزایش تولید خودروسازان با کروز شده است و این نیازمند سرمایه گذاری های بسیاری است که قبلا هم البته کروز انجام داده و به نظر می رسد این ظرفیت کروز هنوز استفاده نشده است. این ها نیازمند حمایت و در حال حاضر حتی کروز در دانشگاه تهران در حال ساخت مرکز تکنولوژی الکترونیک است که معنای آن ارتباط دانشگاه و صنعت را می رساند. اما مهم این است که همه این ظرفیت ها باید توسط خودروسازان مورد استفاده قرار بگیرد.


انتهای پیام/
روزنامه های اقتصادی
آخرین اخبار