به گزارش خبرنگار خودروکار، صنعت خودرو پس از مشخص شدن نتایج انتخابات سیزدهمین دوره از ریاست جمهوری چشم به گزینه پیشنهادی وزارت صنعت، معدن و تجارت دوخت که با حضوری فردی کارآمد مشکلات موجود در این صنعت حل و بار دیگر چرخ تولید با سرعت بیشتری به چرخش درآید.
این در حالی است که مشکلات صنعت خودرو به شفافیت قابل رویت بوده تنها باید راهکارهای تخصصی اجرایی شود.
البته دیدگاه تخصصی سید رضا فاطمی امین وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت می تواند نوید بخش اتفاقات مثبت در حوزه صنعت خودروی کشور باشد.
فاطمی امین می داند در اولین گام خروج دولت از بنگاه داری می تواند به حل مشکلات پایه این صنعت کمک کند. اما فراموش نکنیم در کنار خروج دولت از بنگاه داری، صنعت خودرو برای افزایش توان رقابتی نیازمند حمایت های دولتی است. از سویی دیگر با کاهش اثرات تحریمی نیز می توان افزایش تولید در این بخش را محقق کرد.
از سویی دیگر وزارت صمت در دولت سیزدهم باید عزم خود را در زمینه تامین مواد اولیه جزم کرده تا تولید در صنعت خودرو شتاب بگیرد.
درواقع صنعت خودرو نیازمند برنامه ای مشخص برای باز شدن گره های کوری است که گریبان گیرش شده است. سابقه اجرایی فاطمی امین در پروژه خروج خودروهای فرسوده از مواردی است که نشان می دهد برنامه های خودرویی وی محقق می شود.
فاطمی امین در دفاع از برنامه های پیشنهادی خود در حوزه خودرو در جلسه علنی روز گذشته مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: صنعت خودرو امروز به دغدغه اصلی همه ما تبدیل شده است.
وی با اشاره به برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت خود، تصریح کرد: برنامه ریزی هایی برای ۶ماه امسال و ۲ سال آینده انجام شده است که بر اساس آن طی چهار سال آینده صنعت خودرو تبدیل به افتخار ملی خواهد شد.
فاطمی امین در ادامه اضافه کرد: ما در صنعت خودرو مشکل فنی نداریم درنتیجه می توان صنعت خودرو را به افتخار ملی تبدیل کرد. در حال حاضر مشکل ما در صنعت خودرو عدم رقابت، تولید پایین و اصلاح ساختار مدیریتی است.
وی همچنین بیان کرد: دولت نباید بنگاه داری کند. در این زمینه هیچگونه تمایلی به انتخاب مدیران شرکت های خودروسازی ندارم و معتقد هستم این کار باید توسط سهامداران انجام شود.
فاطمی امین در ادامه با اشاره به تعهدات معوق نیز گفت: تا پایان آذرماه تمام تعهدات معوق به صفر خواهد رسید و در سال ۱۴۰۴ بر قله این صنعت خواهیم ایستاد.
به گزارش خودروکار، وزیر صمت جدید باید با نگاهی جدید در مدیریت به دنبال رفع موانع موجود در صنعت خودرو باشد و در این بین تعامل با بخش خصوصی را بیش از گذشته کرده تا توان این بخش برای حضور هرچه بیشتر در صنعت خودرو و بازار آن نیز افزایش یابد.
کتایون ملکی
انتهای پیام/