مرکز تحقیق و نوآوری کروز با سرمایه گذاری صد درصدی بخش خصوصی راه اندازی شد
شرکت کروز با سرمایه گذاری سه میلیون دلار بزرگترین مرکز شتابدهنده تحقیقات و نوآوری صنعت خودرو در خاورمینه را در مجموعه خود راه اندازی کرده تا چرخهای این صنعت با فناوری بومی، نوآوریهای دانشگاهی و قطعات تولید داخل شتابانتر از گذشته حرکت کند.
به گزارش خودروکار، گروه قطعه سازی کروز بزرگترین مجموعه فعال صنعت قطعه سازی است و با تبدیل شدن به شرکتی دانشبنیان، زمینه را برای حمایت از ایده های نوآورانه، بی نیازی صنعت خودرو از واردات و تولید خودروهای پیشرفته همگام با فناوریهای روز دنیا فراهم کرده است. در این راستا با راه اندازی مرکز شتابدهنده تحقیقات و نوآوری اکنون به بزرگترین مجموعه تحقیق و نوآوری در خاورمیانه تبدیل شده و با ایدهپردازی در زمینه طراحی و تولید قطعات جدید در صنعت خودرو فعالیت دارد و با امضای یک تفاهمنامه مورد حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته است.
مرکز نوآوری کروز در زیرساختی به مساحت ۲ هزار و 4۰۰ متر مربع زیربنا با سرمایه گذاری سه میلیون دلار توسط این بخش خصوصی در مسیر رفع نیازهای فناورانه صنعت خودرو گام برداشته است. بالغ بر ۲۵۰ نفر از متخصصان به صورت تمام وقت و ۳۰ دانشجو در مقاطع گوناگون تحصیلی از دانشگاههای برتر کشور در این مرکز نوآوری، روی بیش از ۱0۰ پروژه فناورانه صنعت خودرو فعالیت می کنند.
بخش قابل توجهی از بخشهای الکترونیکی خودرو توسط گروههای فناور مستقر در این مجموعه تولید میشوند. تا کنون بیش از ۳۲ مدل جلو آمپر، ۵ نسل ECU ،ACU، سه مدلHVAC، دو مدل ایموبلایزر، کنترل بدنه نسل جدید تعدادی از خودروهای داخلی و مدلهای متفاوت سوئیچ از جمله دستاوردهای مرکز تحقیقات و نوآوری کروز به شمار میروند. ردیاب نقطه کور، سیستم هشدار خروج از خط و سیستم هوشمند ورود بدون کلید نیز از بخش های تحقیقاتی و فناورانه آینده این مرکز نوآوری هستند.
این مرکز نوآوری صنعت قطعهسازی خودرو با سرمایه گذاری صد درصدی شرکت دانشبنیان کروز راه اندازی شده است. ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر در مجموعه تولیدی کروز اشتغال دارند که ۳ هزار و ۵۰۰ نفر از آنها بانوان هستند و قطعات گوناگون خودرو از جمله حسگرها، نشانگرها، دسته سیم، سوییچ، تعلیق و ترمز، قطعات تزیینی، قوای محرکه، ایربگ و... را تولید داخل کردهاند.
در مرکز تحقیقات شرکت کروز، پیشرفتهترین دستگاههای اندازهگیری و سیستمهای طراحی تولید شده است. از جمله تجهیزات موجود می توان به دستگاه های تست اپتومتری در زمینه اندازه گیری شدت و توزیع نور، تست سازگاری الکترومغناطیسی با چنبره ایزوله و شیلد تحت امواجی موجود در دنیا و تست های محیط زیست بر اساس استانداردهای خودرویی اشاره کرد.
انتهای پیام/