به گزارش خودروکار، علی محمد سعادتی در مورد اجرای این طرح با بیان اینکه سالیان سال است که در خیابان "خیام" شاهد نابسامانی در تردد هستیم که این وضعیت در روزهای پایانی سال شدت می یابد گفت: در روزهای پایانی سال، حجم زیادی از وانت بارها در این خیابان تردد می کنند و شاهد پارک دوبله خودروها، پارک سه گانه،توقف در محل های نامناسب و حتی توقف در وسط خیابان برای تخلیه یا بارگیری هستیم.
وی با بیان اینکه از آنجایی که این تخلفات و نابسامانی در خیابان خیام به وفور رخ می دهد بعضا عوامل پلیس نیز از برخورد قاطع با آنها باز می مانند افزود: برهمین اساس معمولا در خیابان خیام از میدان محمدیه تا چهارراه گلوبندک شاهد آشفتگی ترافیکی ناشی از بی انضباطی خودروها هستیم که در راستای حل این مشکل طرح سهیل با کمک پلیس و از طریق دوربین های کنترلی و نظارت تصویری در حال انجام است.
سعادتی افزود: در طرح سهیل، ماموران پلیس با استفاده از ظرفیت دوربین های نظارت تصویری اقدام به شناسایی خودروهای متخلف می کنند و بلافاصله از طریق سامانه به رانندگان متخلف پیامک ارسال خواهد شد که اجرای این طرح تاثیر خوبی در کاهش تخلفات در این حوزه داشته است.
شهردار منطقه ۱۲ با بیان اینکه اجرای این طرح در کاهش ترافیک این محدوده تاثیر گذار بوده است چراکه رانندگان بدون رویت پلیس، پیامک جریمه خود را دریافت می کنند، ادامه داد: اساسا اگر بتوانیم به صورت هوشمند و مکانیزه نسبت به مدیریت ترافیک اقدام کنیم، میتوانیم در مدت زمان کوتاه با نابسامانی بیشتر برخورد کنیم.
به گفته سعادتی اجرای این طرح در خیابان خیام به صورت پایلوت است و اگر دستاوردهای این طرح موفقیت آمیز باشد قطعا از این روش برای کنترل سایر محدوده ها استفاده خواهیم کرد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/