وی با بیان اینکه آیا سطح جادهها، سیستم حمل و نقل و آسفالت جادههای ما این اجازه را میدهد که هر نوع استانداردی را وضع کنیم، خاطرنشان کرد: مثلا در آلمان سیستم محدودیت سرعت ندارند زیرا جادهها مناسب، بدون ایراد و دستانداز است و براساس آن سطح ارتفاع خودرو تا کف جاده را کم میکنند اما اگر ما همان استاندارد را در ایران اجباری کنیم با کیفیت جادههای ما با دستاندازهای فراوان همخوانی ندارد.
نایب رئیس انجمن واردکنندگان خودرو ادامه داد: استانداردهای فعلی واردات خودرو براساس استانداردها و زیرساختهای اروپا تعیین شده در حالی که زیرساختها و نیازهای ما با اروپا متفاوت است و اینکه تصور کنیم چون استاندارد اروپایی است، پس بسیار خوب است درست نیست.
وی افزود: استانداردهای خودرویی در ایران باید براساس زیرساختها و نیازهای ایران تعیین شود و نباید صرفا استاندارد کشورهای اروپایی کپیبرداری شود بلکه باید از تمام کشورها از جمله کره و ژاپن متناسب با شرایط و نیازهای ایران الگوبرداری شود.
مرشد سلوک تصریح کرد: بنابراین استانداردهای اجباری واردات خودرو به ایران باید متناسب با نیازها و شرایط ایران بازنگری شده و استانداردها براساس واقعیتها و زیرساختهای موجود تعیین شود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/