معاون ارشد کیفیت رنو در ایران:
قطعه سازان ایرانی قابلیت جهانی شدن دارند/کیفیت، خط قرمز محصولات رنو
معاون ارشد کیفیت رنو در ایران گفت: قطعه سازان ایرانی توانایی پیوستن به زنجیره تامین جهانی اتحاد رنو-نیسان-میتسوبیشی را دارند.
به گزارش خبرنگار خودروکار، دومینیک لعل، امروز در یک نشست تخصصی با خبرنگاران به افزایش کیفیت محصولات تولیدی رنو در ایران همزمان با رشد فروش اشاره کرد و گفت: در طول دو سال گذشته کیفیت محصولات رنو در ایران با وجود افزایش چشمگیر تولید رو به بهبود بوده است. منظور ما از کیفیت ارائه خودروهای قابل اعتماد به مشتریان است.
او ادامه داد: برای حفظ کیفیت و روند رو به رشد آن، ما باید راه های کیفی سازی را به شرکای خود در ایران انتقال دهیم که هم اکنون با حضور کارشناسان بخش کیفیت رنو در خطوط تولید ایرانی، این موضوع در حال انجام است.
لعل با بیان اینکه ما در سایت های تولیدی قطعه سازان ایرانی نیز حضور دائم داریم تا مطمئن شویم که از مرحله نخست تولید قطعات با کیفیت صورت می گیرد، اظهار کرد: سال گذشته ۶۰۰ نفر روز در سایت های تولیدی قطعه سازان حضور داشتیم و نیمی از نیروهای ما در ایران خودرو و پارس خودرو، حاضر هستند.
معاون ارشد کیفیت رنو در ایران با تاکید بر اینکه در یکسال گذشته ما شاهد تغییرات مثبت بسیاری در سایت های تولیدی بودیم، تصریح کرد: گرچه هنوز سایت های تولیدی ما در ایران الگو نیستند اما می توانیم آنها را با سایت های تولیدی رنو-نیسان-میتسوبیشی مقایسه کنیم.
او با اشاره به رده بندی قطعه سازان ایرانی، بیان کرد: خوشبختانه در طول یکسال گذشته قطعه سازان ایرانی نیز از نظر کیفی بسیار رشد داشته اند و اکنون هیچ قطعه سازی در رده D که پایین ترین سطح قطعه سازان بود، نداریم.
لعل در پاسخ به پرسش خودروکار، مبنی براینکه آیا قطعه سازان ایرانی در رده A قرار دارند و در تولید کدام قطعات توانمندی بیشتری دارند؟ گفت: اکنون هیچ قطعه سازی در رده A نداریم اما پیش بینی می کنیم تا آخر امسال چند قطعه ساز بتوانند به این رتبه دست پیدا کنند.
او افزود: قطعه سازان ایرانی در تولید قطعات پلاستیکی، داشبورد، سپر، سیم و در کل قطعات بدنه خودرو بسیار با کیفیت و توانمند هستند.
معاون ارشد کیفیت رنو ادامه داد: وضعیت قطعه سازان ایرانی از نظر تکنولوژی خوب است و سرمایه گذاری و تکنولوژی مشکل آنها نیست بلکه آنها به یک بازنگری در مدیریت نیاز دارند.
سخت گیری در کیفیت در دستور کار رنو
در ادامه این نشست، مهدی مهرآور، قائم مقام کیفیت رنو در ایران، با بیان اینکه ۵۰ نفر نیرو در واحد کیفیت رنو در ایران مشغول فعالیت هستند، اظهار کرد: بخشی از این افراد در سایت های تولیدی حضور دارند و وظیفه نهادینه کردن روش های کیفی در این سایت ها را برعهده دارند.
او ادامه داد: سایت های تولیدی زمانی مجوز تولید انبوه را دریافت می کنند که همه آیتم های کیفی را پاس کرده باشند. ارزیابی کیفیت فرآیند تولید نیز یکی دیگر از وظایف ما است.
انتهای پیام/