وی ادامه داد: باید پلیس به صورت مخصوص در این رابطه ورود کند و با سیستمهای نامحسوس وارد عمل شود، چراکه بسیاری از سرنشینهای موتورسیکلتهای مربوطه در مقابل پلیس پلاک خود را به حالت اولیه بر میگردانند و پس از آنکه از محوطه مورد نظر خارج شدند مجددا پلاک خود را مخدوش میکنند.
حجازی با تاکید بر این که شکل گیری پلیس نامحسوس جهت برخورد با موتورسیکلتهای با پلاک مخدوش باید هرچه سریعتر در دستور کار قرار گیرد، بیان کرد: این شیوه باید در چند نقطه به صورت پایلوت اجرایی و در رسانهها منتشر شود تا کلیه موتورسیکلت سواران از این موضوع مطلع شده و ترس از برخورد با آنها در سرنشین شکل گیرد.
عضو انجمن صنعت موتورسیکلت ایران در پاسخ به این که چه تعداد موتورسیکلت در تهران وجود دارد، اعلام کرد: آماری که پلیس در ارتباط با موتورسیکلت شمارهگذاری شده در تهران اعلام میکند بیش از چهار میلیون دستگاه است که برخی از آنها در پارکینگها قرار داشته یا از تهران خارج شدهاند یا آمار ما که مربوط به موتورسیکلتهای در حال گردش در سطح شهر است معادل دو تا ۲.۵ میلیون دستگاه است.
وی در مورد اجرای طرح ترافیک موتورسیکلتها در سطح شهر تهران که به زودی قرار است در دستور کار قرار گیرد، گفت: به طور حتم کنترل و نظارت مورد تایید است و در همه جا باید نظم شهری در دستور کار قرار گیرد، هرچند که در این رابطه بحث آلایندگی هوا نیز وجود دارد.
حجازی افزود: در مورد اجرای موفق طرح ترافیک که موتورسیکلتها
در سطح شهر تهران علاوه بر فرهنگ سازی باید سیستمهای کنترلی و نظارتی قوی
شکل گیرد، چرا که بعضا میزان جریمهها به حدی افزایش مییابد که مبالغ
آنها بیش از رقم موتورسیکلت مربوطه است و زمانی که این وسایل نقلیه به
پارکینگ منتقل میشود دیگر رغبتی برای خروج آنها توسط مالک وجود ندارد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/