وی افزود: این در حالی است که ارزیابیهایمان را بایستی گسترده کرده و در این بین عملکرد دو خودروساز که بخش عمدهای از سهام آنها مربوط به بخش خصوصی و در بورس واگذار شده، مبنای ارزیابی قرار گرفته که در واقع این کار اشتباه است.
دبیر خانه صنعت و معدن لرستان ادامه داد: مگر فاطمی امین، مدیر عامل ایران خودرو و سایپا است که بخواهند بر این مبنا عملکرد ایشان را ارزیابی کنند؟؛ به نظرم ایران خودرو و سایپا به شدت مشکل دارند، البته نه به دلیل عملکرد وزیر صمت، بلکه به خاطر سیاستهای ۴۰ سال گذشته که در خصوص خودرو داشتهایم.
سپهوند گفت: تصریح کرد: در مجموع اینکه یکی از مبناهای استیضاح وزیر صمت به دلیل عملکرد خودروسازان باشد، کاملا بیمفهموم و غلط است، البته در طول یک سال گذشته وضع خودرو سازان بهتر شده و میتوان گفت که در زمینه ارایه خودرو قیمت ها تا اندازهای تثبیت شدند.
وی با بیان اینکه مسایلی که در بخش صنعت با آنها مواجه هستیم به دلیل مشکلات اقتصادی امروز کشور است و به وزیر صمت بر نمیگردد، تاکید کرد: این مبنای ارزیابیها به عقیده بنده اقدام سیاسی است و بر همین اساس یک عده از نمایندگان به دنبال استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت هستند.
این فعال اقتصادی خاطرنشان کرد: شاید تنها بخشی از صنعت که در طول یک سال گذشته رشد داشته همین بخش خودرو بوده و بر همین اساس استیضاح وزیر صمت بر این مبنا اشتباه است.
هیات رییسه مجلس شورای اسلامی، ۲۷ مهرماه اعلام کرد، با توجه به اینکه استیضاح رضا فاطمی امین در تاریخ ۱۰ مهرماه به کمیسیون مربوطه ارجاع شد و اکنون مهلت قانونی آن به پایان رسیده است، استیضاح آقای سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت معدن و تجارت اعلام وصول میشود.
مطابق با ماده ۲۲۳ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، وزیر حداکثر به مدت ۱۰ روز فرصت دارد در صحن علنی مجلس حاضر شده و توضیحات لازم را ارائه دهد.
جلسه بررسی استیضاح وزیر صنعت،معدن، تجارت قرار است در جلسه علنی روز هشتم آبان مجلس شورای اسلامی برگزار شود.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/