کد خبر: ۴۶۶۵۴
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۲

برنده رونسانس خودروهای برقی در دیترویت

سرمایه گذاری های عظیمی که در دوران گذار از خودروهای بنزینی به برقی در حال انجام است، اثر خود را روی ارزش سهام خودروسازان بزرگی می گذارد که سرمایه گذاری در این زمینه را آغاز کرده اند.
به گزارش خودروکار، در بازار خودروی آمریکا جنرال موتورز حکم برادر بزرگتر و فورد برادر کوچکتر را دارند. حالا که صحبت از گسترش خودروهای برقی در یک یا دو دهه آینده است، گرایش  بیشتر مردم به سهام یکی از این دو خودروساز نشان می دهد که مردم برنامه های آن خودروساز برای این دگردیسی بزرگ را بیشتر قبول دارند. مارک نیوتن مؤسس نیوتن ادوایزرز Newton Advisors در مصاحبه با سی ان بی سی می گوید: بین دو خودروساز میراث ساز جنرال موتورز و فورد که سابقه ای دیرینه و بیش از یک قرن در صنعت دارند، جنرال موتورز در چارت ها و نمودارها جایگاه محکم تری پیدا کرده است.

مؤسسه دیگر به نام ودبوش Wedbush هم روی این دگردیسی جنرال موتورز حساب خاصی باز کرده و می گوید: «برنده رونسانس خودروهای برقی در دیترویت» جنرال موتورز خواهد بود. این در حالی است که از ابتدای سال تا به حال رشد ارزش فورد 64 درصد و جنرال موتورز 40 درصد بوده است.

اما مارک نیوتن می گوید: «در 16 ماه گذشته سهام هر دو خودروساز رشد خیره کننده ای داشته» و بیش از 200 درصد بوده است «اما جنرال موتورز بین این دو خودروساز به شکل واضحی محبوب تر است.» با اشاره به نسبت ها در نمودار و عملکرد نسبی این دو خودروساز نیوتن به سهام بازان آمریکا توصیه می کند که حالا وقت خرید سهام جنرال موتورز رسیده است.

اما نکته این جا است که خیلی از کسانی که در بازار سهام به ویژه بخش صنعت خودرو سرمایه گذاری می کنند قیمت هر سهم فورد، 14 دلار، را به قیمت هر سهم جنرال موتورز، 54 دلار، ترجیح می دهند. از لحاظ فنی در بازار سهام، در چند سال گذشته،‌ جنرال موتورز عملکرد بهتری داشته است. برای برخی دیگر از سهام بازان، عملکرد فنی مهمتر از قیمت هر سهم است.

استیو شیاورون Steve Chiavarone  مدیر سبد سهام و قائم مقام مدیر عامل در فدریتد هرمس Federated Hermes اعتقاد دارد دو محرک اقتصاد کلان می توانند به تقویت ارزش سهام خودروسازان کمک کنند. او می گوید: «ما فکر می کنیم دو تِم اصلی در این جا ارتباط پیدا می کنند. یکی خود تِم خودروهای برقی که از دیدگاه توسعه پایدار و زیرساخت ها یکی از محرک های رشد بلندمدت است. دوم این که یک سری از سهام ها ارزش چرخه ای دارند. هر گونه ضعف یا تغییر در میزان فروشی که در چند ماه گذشته تجربه شده به خاطر فقدان یا کاهش تقاضا نبوده و دلیل اصلی آن مشکل در تأمین و تدارک بوده است بنابراین بعد از رفع مشکلات در زنجیره تأمین اوضاع به حالت عادی برمی گردد.»

شیاورون می گوید: «ما امروز از 8.5 برابر شدن ارزش این سهام ها صحبت می کنیم و با این که رشد تک رقمی است ارزش هنگفتی خواهد داشت.»


منبع: سایپانیوز

انتهای پیام/

روزنامه های اقتصادی
آخرین اخبار