او در ادامه اضافه کرد: سال گذشته ۲۵۰ دستگاه اتوبوس نوسازی شد که امسال این آمار حداقل به ۵۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع مختلف مالی افزایش خواهد یافت.
همتی مقدم درباره چگونگی تأمین منابع برای خرید اتوبوسهای جدید، بیان کرد: منابع لازم برای خرید اتوبوسهای جدید از محلهای اوراق مشارکت، بازار سرمایه و کمک سرمایه گذاری اختصاص داده خواهد شد. استفاده از بازار سرمایهای برای دریافت منابع جدید نخستین بار است که در شهرداری صورت میگیرد.
او با بیان اینکه ممکن است به علت زمان بر بودن مراحل نقد شدن اوراق مشارکت ۱۳۹۹، خرید ۵۰۰ دستگاه اتوبوس در دو فاز انجام شود، افزود: شاید در فاز نخست حدود ۲۰۰ دستگاه اتوبوس از محل منابع شهرداری تهران تا پیش از شهریور خریداری شود. همچنین فاز دوم خرید اتوبوس از محل منابع اوراق مشارکت ۱۳۹۹ به نیمه دوم سال کشیده شود.
مشاور اقتصادی و سرمایه گذاری معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ضمن اشاره به انتشار فراخوانی در سال گذشته برای حوزه اتوبوس برقی و شناسایی سرمایه گذار منتخب، گفت: ممکن است که تا پایان هفته جاری، تخصیص منابع برای خرید اتوبوس برقی از سازمان برنامه ریزی و بودجه اتفاق افتد. سهم سازمان برنامه و بودجه برای اتوبوس برقی ۱۶۰ میلیارد تومان است. پس از تخصیص این منابع، معاونت در مرحله انعقاد قرارداد با سرمایه گذار خواهد رفت. امسال یکی از خطوط اتوبوس برقی آغاز به کار خواهد کرد.
منبع: ایلنا
انتهای پیام/