در این زمینه گروه خودروسازی سایپا قیمت چهار محصول تیبا، وانت پراید، برلیانس H۲۲۰ و برلیانس H۲۳۰ را تا حدود یک میلیون تومان افزایش داد. کرمان موتور نیز قیمت محصولاتش را افزایش داد البته گرانی محصولات این شرکت تا هشت میلیون تومان بود. به دنبال سایپا و کرمان موتور، مدیران خودرو نیز قیمت برخی محصولاتش را به طور میانگین دو میلیون تومان افزایش داد.
در این شرایط فعالان بازار خودرو میگویند که گرانی این خودروها باعث تشدید رکود بازار و کاهش گرایش خریداران به این محصولات شده است.
امینی فعال بازار خودروهای داخلی در این رابطه میگوید: وقتی یک دفعه قیمت خودرو یک تا چند میلیون تومان گران میشود مشخص است که بازار این خودروها را پس زده و خریداری نمیکند.
وی با بیان اینکه در سالهای پیش با آغاز فصل تابستان به دلیل مسافرتهای تابستانی فروش خودرو افزایش مییافت، خاطرنشان کرد: حال در شرایطی که تابستان امسال با رکود بازار خودرو همراه بود خودروسازان بی توجه به این رکود قیمت محصولات خود را افزایش دادند.
این فعال بازار خودروهای داخلی ادامه میدهد: این وضعیت در حالی است که چند هفته دیگر فصل تابستان تمام شده و مطمئنا با تشدید رکود بازار خودرو و کاهش بیشتر فروش مواجه خواهیم شد.
وی در پاسخ به اینکه در شرایطی که بازار خودرو راکد است چرا برخی خودروسازان قیمت محصولات خود را افزایش دادند، اظهار میکند: مطمئنا این شرکتها موضوعاتی چون بالا بودن هزینههای تولید را بهانه افزایش قیمتها قرار میدهند اما متقابلا مشتریان نیز معتقدند که این قیمتها بالا و گران بوده و از خرید خودداری میکنند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/