کد خبر: ۴۱۴۵۵
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۶

ممنوعیت تردد ادامه دارد/مسافران کرونایی همچنان درخواست صدور بلیت دارند

درحالی که تمامی ناوگان حمل ونقل عمومی به سامانه استعلام بیماران کرونایی متصل است اما همچنان برخی از بیماران درخواست صدور بلیت می کنند.
استعلام بیماران کرونایی و جلوگیری از ورود مسافران به ناوگان حمل ونقل دریایی از ابتدای این ماه به صورت کامل اجرایی شده است.

با شیوع ویروس کرونا هر روز شاهد افزایش مرگ ومیر و تعداد مبتلایان در کشور هستیم که همین امر زمینه‌ساز ایجاد محدودیت ها توسط دولت و اخذ تصمیمات ای از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا شدیم به طوری که این تصمیمات تا کنون توانسته است اثرات بسیار موثری در حوزه های مختلف و همچنین کاهش همه گیری ویروس کرونا داشته باشد.

البته در بسیاری از موارد شاهد مقاومت هایی برای اجرا نکردن این مصوبات بودیم اما با این وجود و با پیگیری های صورت گرفته هم اکنون این سامانه در تمامی بخش ها در حال اجرا است و تاکنون هم توانسته اثرات بسیار خوبی در این بخش بر جای بگذارد.

یکی از این تصمیماتی که دولت در دو هفته گذشته توانسته آن را به مرحله اجرایی برساند جلوگیری از ورود بیماران کرونایی به حوزه های مختلف حمل و نقل عمومی است به طوری که اواخر آبان ماه رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در نامه‌ای به وزارت راه و شهرسازی و همچنین دستگاه های مختلف حمل و نقل خواستار استعلام تمامی بیماری مسافران شد به طوری که اگر مسافری بیماری کرونا داشت از ورود و سوار شدن آن به ناوگان مختلف حمل و نقلی جلوگیری شود.

در همین راستا و در قالب چند روز بسیاری از ناوگان حمل و نقل به این سامانه و سیستم متصل شدند و با توجه به آنکه در بخش هوایی و ریلی صدور بلیت بر اساس کد ملی مسافران بود اجرایی شدن این اقدام به سرعت امکان پذیر بود چرا که در حوزه هوایی و ریلی از ابتدا تمامی بلیت ها بر اساس کارت ملی صادر می‌شد و و با اتصال به دولت الکترونیک اجرایی شدن مصوبه راحت و امکان پذیر بود اما در سایر حوزه ها و بخش های دیگر از جمله جاده ای و و دریایی اجرایی شدن این مصوبه با مشکلاتی روبه رو بود به طوری که در حوزه جاده ای به دلیل آنکه بخش عمده‌ای از مسافران در بین راه سوار می شدند.

صدور بلیت در بسیاری از موارد بدون کد ملی بود بنابراین اجرایی شدن این سامانه کمی زمانبر بود. بنابراین از روز دوشنبه سوم آذر ماه مناوگان حمل و نقل جاده ای به سامانه استعلام بلیت متصل شد و مسافران خود را طبق این سامانه و استعلام از طریق آن کد ملی صورت گرفت.

در ابتدا اتصال دولت الکترونیک به این سامانه کمی زمان بر بود اما خوشبختانه با همکاری وزارت ارتباطات این سامانه هم اکنون اجرایی شده و با متخلفان برخورد می شود.

هیچ راننده ای مسافری بدون کارت ملی سوار نمی کند
 داریوش باقر جوان مدیرکل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای با بیان اینکه از ۳ آذر ماه به صورت کامل این سامانه در تمامی شرکت های حمل ونقلی در حال اجرا است، گفت: به هیچ عنوان اجازه صدور بلیت و یا سوار شدن مسافران بدون کارت ملی داده نمی شود و با متخلفان در این بخش برخورد می شود.

او ادامه داد: استعلام در تمامی طول فرایند جابجایی در حال انجام است و با هماهنگی های به عمل آمده این موضوع اجرایی شده است.

مدیر کل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای توضیح داد:  همه مسافران سوار می شوند باید پیش از ورود کارت ملی خود را ارائه دهند و در صورت استعلام و منفی بودن تست آنها اجازه سوار شدن می‌دهیم.

باقر جوان بیان کرد: جرایم سنگین جمله ممنوعیت رانندگی تا یک سال و حذف آنها از شرکت حمل و نقل ای در نظر گرفته ایم بنابراین و طبق بررسی های صورت گرفته تا کنون هیچ راننده ای این اقدام را انجام نداده است.

او با بیان اینکه در استان های مختلف و تا امروز کمیسیون های بررسی نشان داده است که هیچ پرنده ای تاکنون این اقدام را انجام نخواهم گفت: همچنین از ورود من چندین مسافر به این حوزه جلوگیری شده است یادآور شد: رانندگان هم به دلیل شرایط خاص بیماری کرونا به هیچ عنوان علاقه ندارند که مسافران کرونایی را سوار کنند موضوع هم اکنون مرحله اجرایی رسید است. 

از ورود ۱۷۶۰ بیمار کرونایی جلوگیری شد
شهرام آدم نژاد معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تمامی مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی در تمامی بخش های حمل و نقل به ویژه در حوزه حمل ونقل هوایی رعایت می شود گفت: نظارت های مستمر و مداوم در این بخش وجود دارد و با تمامی شرکت های متخلف در این بخش برخورد می شود.

او ادامه داد: سامانه استعلام بیمار کرونایی در تمام بخش های حمل ونقلی هم اکنون اجرا شده است و تاکنون برای هیچ بیمار کرونایی که تست آنها مثبت بوده باشد بلیت صادر نشده است.

معاون حمل ونقل وزیر راه وشهرسازی بیان کرد: این سامانه در تمامی بخش ها فعال است و تا کنون از ورود ۱۷۶۰ بیمار کرونایی جلوگیری شده است‌.

آدم نژاد گفت: به مسافران کرونایی توصیه می شود به هیچ عنوان تصور نکنند که می توانند بلیت در حوزه حمل ونقل دریافت کنند چون این سامانه تا اطلاع ثانویی فعال است و تا ۱۴ روز برای بیماران کرونایی بلیت صادر نمی کند.

براساس این گزارش برخی از شرکت های هواپیمایی با توجه به استعلام بیماران کرونایی درخواست کرده اند که  این ظرفیت های ۶۰ درصدی را در ناوگان هوایی برداریم اما طبق بررسی های  صورت گرفته مشخص شد که سازمان هواپیمایی کشور این درخواست را  لغو کرده و تا اطلاع ثانوی این ظرفیت هلی ۶۰ درصدی در این بخش پا برجا است.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

روزنامه های اقتصادی
آخرین اخبار