کد خبر: ۴۰۴۰۶
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۰

مقایسه پادرا با وانت کاپرا + مشخصات فنی

مشخصات فنی خودرو پادرا و وانت کاپرا در این گزارش آمده است تا به کمک آن‌ها بتوانید خودرو مناسب مورد نظر خود را بخرید.
به گزارش خودروکار، یکی از مقایسه‌های خودرویی پر مخاطب بازار،پادرا با وانت کاپرا است. تا چندین سال پیش خرید خودرو کاری آسان به‌شمار می‌آمد، اما پیشرفت این صنعت که با آمدن مدل‌های گوناگون در سگمنت‌های مختلف همراه شد، کار خرید و انتخاب را برای خریداران کمی دشوار کرد. امکانات رفاهی فراوان، طراحی‌های متفاوت و مشخصات فنی گوناگون، پارامتر‌هایی است که ممکن است علاقه‌مندان را دچار تردید کند.

معرفی پادرا:
پادرا نسل جدیدی از وانت‌های تک کابین در شرکت زامیاد گروه خودروسازی سایپا است که به زودی به بازار برای علاقمندان به این نوع خورو‌ها عرضه خواهد شد. فرمان هیدزولیک، ترمز ABS، آینه‌های جانبی برقی به همراه استاندارد آلایندگی زیست محیطی یورو ۴ از جمله ویژگی‌های شاخص این محصول است.




زامیاد پادرا که احتمالا یکی از ناموفق‌ترین وانت‌های بازار ایران است، از سال ۹۶ به خط تولید زامیاد قدم گذاشت. همین تجربه ناموفق شاید دلیلی خوبی برای زامیاد بوده تا نسخه جدیدتر وانت پادرا را با نام پادرا پلاس، راهی بازار کند.

وانت پادرا پلاس را اولین بار در نمایشگاه خودرو تهران ۹۷ دیده بودیم. در آن زمان، زامیاد نگران از دست دادن خط تولید وانت نیسان بدلیل استاندارد‌های جدید ۸۵ گانه بود. به همین دلیل بلافاصله برای تولید پادرا پلاس، بعنوان جایگزین نیسان زامیاد، اعلام آمادگی کرد. وانت پادر پلاس قرار بود در سال ۹۸ به بازار بیاید، اما این اتفاق نیفتاد و حالا برای عرضه در نیمه دوم سال ۹۹ آماده شده است.



مهم‌ترین نکته درباره پادرا این است که این وانت، ساخت زامیاد نیست! بلکه یک وانت چینی به نام لیون (Lion) است که با اصلاحاتی فنی، در بازار ایران عرضه شده. جالب اینجاست که سازنده اصلی پادرا، همان شریک جدید زامیاد است، یعنی شرکت Foday که قرار بود شاسی بلندی به نام فودای لندفورت (زامیاد تیوان) را هم به ایران بیاورد.



معرفی وانت کاپرا:
وانت کاپرا در اصل محصول شرکت زدایکس اتو چین با نام گراندتایگر است که در ایران توسط گروه بهمن عرضه می شد. این خودرو که در سال‌های اخیر مجوز ورود به اتحادیه اروپا را نیز به دست آورده‌ است در کارخانه‌ای در لوبلین لهستان تولید می‌شود. موتور وانت کاپرا دو کابین ۲۴۰۰ سی سی حجم دارد و ۱۲۵ اسب بخار قدرت تولید می‌کند.



همچنین گیربکس وانت کاپرا پنج سرعته به صورت دستی است. باک بنزینی این خودرو ۷۴ لیتری است که در هر ۱۰۰ کیلومتر سیکل ترکیبی حدود ۱۰٫۵ بنزین مصرف می‌کند. از تجهیزات ایمنی و امکانات رفاهی این خودرو می‌توان به سیستم ترمز + EB ABS، کیسه ایمنی هوا (ایربگ) و بالابر اتوماتیک شیشه‌ها اشاره کرد.


بدنه این خودرو توسط مهندسین و طراحان آلمانی ساخته شده و پایه طراحی برای حمل بار انجام پذیرفته. البته این خودرو با توجه به سیستم انتقال نیروی پیشرانه که از طریق یک تسمه منتقل می‌شود، در مقایسه با خودرو‌های نیسان که سیستم تایمینگ زنجیری دارند، از توان کمتری برخوردار است.


خودرو
پادراوانت کاپرا
کشور سازنده
ایرانچین
سال (طراحی)
13961389
موتور
4 سیلندر 16 سوپاپه4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور
2389سی سی2378سی سی
حداکثر قدرت
95 اسب بخار در 4500 دور در دقیقه130 اسب بخار در 5252 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور
175 نیوتن متر در 2500 دور در دقیقه205 نیوتن متر در 3000 دور در دقیقه
جعبه دنده
6 دنده دستی5 دنده دستی
شتاب 0 تا 100
10 ثانیه16 ثانیه
وزن
1685 کیلوگرم1720 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)
5185 طول - 1690 عرض - 1725 ارتفاع5080 طول - 1750 عرض - 1735 ارتفاع
حجم باک
55 لیتر74 لیتر
استاندارد آلایندگی
یورو 4یورو 2
ترمز و پایداری
ABS - EBD - بوستر خلأ و مدار هيدروليك – ترمز جلو دیسکی و عقب کاسه ایABS - EBD
کیسه هوا
نداردکیسه هوا برای سرنشینان جلو قابل سفارش
سیستم صوتی
قابلیت پخش CDقابلیت پخش CD
دیگر تجهیزات

فرمان هیدرولیک، ساچمه‌ای برگشت پذیر - شیشه بالابر برقی - تنظیم آینه جانبی برقی - سیستم کولر

مه شکن جلو وعقب - فرمان قابل تنظیم - سیستم تهویه مطبوع - قفل مرکزی و ریموت کنترل - آینه‌های جانبی برقی - شیشه بالابر برقی – مشخصات قابل سفارش: گارد ریل استیل - سنسور دنده عقب - رادیو پخش شش دیسک – کیسه هوا - ترمز ضد قفل و سیستم کنترل پایداری خودرو


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

روزنامه های اقتصادی
آخرین اخبار