در تمجید رغیب/ شرکتی که می گوید قصد له کردن رقبا را ندارد
رئیس هیات مدیره فولکس واگن می گوید، صعود شهاب سنگ گونه تسلا نشان می دهد که ارزشمندترین شرکت دنیا در آینده از عرصه حمل و نقل نوین خواهد بود.
به گزارش خودروکار، رئیس هیات مدیره فولکس واگن علاقه ی خود را به مهیب ترین رغیب در عرصه خودروهای برقی یعنی تسلا، کتمان نمی کند. هربرت دییس می گوید نتایج فصل دوم سال 2020 تسلا که هفته گذشته منتشر شد ثابت می کند که حمل و نقل نوین mobility یکی از مهمترین صنایع آینده است. این اظهار نظر وی زمانی منتشر می شود که ایلان ماسک مدیر عامل تسلا هم موضوع شراکت با رقبا را چند باری است که مطرح کرده است هر چند که شراکت های پیشین تسلا نتیجه چشمگیری نشان نداده است.
خیلی از مردم حتی رقبای تسلا، کینه موفقیت یک ساله ی این شرکت را آنهم در این وانفسای شیوع ویروس کرونا به دل نگرفته اند و آن را موجه و منطقی ارزیابی می کنند. از نظر هربرت دییس، نتایج به دست آمده تسلا که برای بی رحم ترین تحلیل گران وال استریت شگفتی آفرین بود اثبات این ادعا است که ارزش موبیلیتی (حمل و نقل نوین) در چند دهه آینده رو به افزایش است. ایلان ماسک نتایجی خلق کرد که خیلی ها ممکن بودنِ آن را هم تصور نمی کردند. آنها در تسلا نشان دادند که خودروهای برقی هم می توانند سودآفرین باشند. به عنوان یکی از چند سازنده خودرو (مثل پورشه ای جی) تسلا هم بدون زیان و لطمه در حال عبور از پیچ سخت و دشوار کرونا است. این نشان می دهد که ظرف 5 تا 10 سال آینده ارزشمندترین شرکت دردنیا یک شرکت موبیلیتی است و این شرکت می تواند تسلا، اَپل یا فولکس واگن ای جی باشد.
برخلاف آن که تعداد و ارقام فروش محصولات تسلا به صورت نجومی در حال افزایش نیست اما ارزش سهام آن همچنان در حال رشد است. با این که حتی خود تسلا هم اعتراف می کند که بخشی از سودی که نشان داده در اثر اعتبارهای اعطا شده از سوی مؤسسات نظارتی و همچنین کمک های دولتی به خاطر مرخصی های با حقوق به کارکنان و کارگران این شرکت بوده است؛ با این حال سرمایه گذاران آن را قابل چشم پوشی دانسته و نتایج را تحسین کرده اند. همین حالا هم از لحاظ ارزش سهام، ارزش تسلا دو برابر فولکس واگن است.
این اولین باری نیست که دییس موفقیت های تسلا را تحسین می کند اما چون با اظهار نظرهای ایلان ماسک در خصوص همکاری رقبا همزمان شده توجه ها را به سمت خود جلب کرده است. فولکس واگن همین حالا هم با شرکت خودروسازی فورد آمریکا برای همکاری در فناوری های خودروهای برقی، اتحاد تشکیل داده و سایر خودروسازان قدیمی تر هم در حال شکل دادن به توافق های جدید هستند.
ایلان ماسک روز سه شنبه گذشته در یک توییت نوشت: «تسلا از اعطای مجوز نرم افزار و تأمین باتری و قوای محرکه به متقاضیان استقبال می کند. ما تلاش می کنیم که به استفاده از انرژی های پایدار و برگشت پذیر شتاب ببخشیم و قصد ما له کردن رقبا نیست.»
منبع: سایپانیوز
انتهای پیام/