رئیس دبیرخانه جذب نخبگان در دانشگاه ها در بنیاد ملی عنوان كرد:
نخبگان آماده همكاری و ساخت قطعات استراتژيك خودرو هستند/ ضرورت تعريف پروژه های مشخص و عملياتي در صنعت خودرو
رئیس دبیرخانه جذب نخبگان در دانشگاه ها در بنیاد ملی نخبگان گفت: دانشگاه ها و نخبگان با هدف توسعه صنعت خودرو و داخلی سازی قطعات، علاقه مند به همكاری با شركت هاي خودروسازی هستند.
به گزارش خودروکار، سعید سهراب پور درباره همكاري دانشگاه ها و نخبگان با خودروسازان تصريح كرد: سال های متمادی است كه دانشگاه ها خواهان همكاری با صنايع و به خصوص صنعت خودرو هستند، اما اين مهم محقق نشده، اين در شرايطي است كه در صورت همكاری صنعت خودرو با نخبگان و دانش بنيان ها می توان به پيشرفت های خوبی دست يافت.
وي با بيان اينكه برخي از پيشرفت ها كه در صنعت اتفاق افتاده مديون دانشگاه ها و نخبگان است، افزود: دانشگاه ها و نخبگان از هر گونه همكاری با خودروسازان و قطعه سازان استقبال می كنند و مراكز علمی به دنبال فرصت هستند تا سطح همكاری ها افزايش پيدا كند.
دانشگاه ها ايده هاي مناسبي دارند
رئیس دبیرخانه جذب نخبگان در دانشگاه ها در بنیاد ملی نخبگان گفت: دانشگاه ها ايده های مناسب و اقتصادی در طراحی خودرو، ساخت قطعات و ساير الزامات توسعه ای صنعت خودرو دارند، كه اميدوارند در شرايطی كه اخيرا به خودروسازان تكليف شده، بتوانند به شركت های خودروسازی ارايه دهند و همكاری مشترك داشته باشند.
وي خاطرنشان كرد: نخبگان آماده همكاری و ساخت قطعات استراتژيك خودرو هستند و چنين امری را هم در ساير صنايع به سرانجام رساندند، لذا با تكيه بر توان جامعه دانشگاهی خيلي راحت تر می توان مشكلات به وجود آمده از تحريم ها را بي اثر كرد.
بي نيازي از واردات قطعات
سهراب پور با بيان اينكه همكاری با دانشگاه ها می تواند خودروسازان را از واردات قطعات حساس خودرو بی نياز كند، افزود: اگر صنعت خودرو می خواهد از ايده ها و خلاقيت نخبگان و جامعه دانشگاهی بهره ببرد باید به سرعت به سمت تعريف پروژه های مشخص و عملياتی حرکت کنیم.
وي گفت: همه به اين موضوع باور و اعتقاد دارند كه همكاری بين صنعت و دانشگاه بايد تقويت شود ولی در عمل چنين اتفاقی نمی افتد، اما به نظر می رسد به جهت تحريم های صورت گرفته بتوان سطح همكاری ها را افزايش داد.
براي جبران گذشته همكاري كنيم
رئيس اسبق دانشگاه شريف افزود: به دلایل مختلف صنعت خودرو کشور نتوانسته است همپای پیشرفت های جهانی در این حوزه حرکت کند. براي جبران گذشته، بهترين راهكار اين است كه خودروسازان از جامعه دانشگاهي و نخبگان بهره بيشتري ببرند. ما دانشگاه هاي متعددي داريم كه در حوزه خودرو پروژه هاي خوبي تعريف كردند، با بهره گيري از تجربه و دانش آنها مي توان به نتايج خوبي دست يافت.
رئیس دبیرخانه جذب نخبگان در دانشگاه ها در بنیاد ملی نخبگان گفت: تنها خواسته ما اين است كه خودروسازان هم مانند جامعه دانشگاهي علاقه مند به همكاري مشترك شوند، براي موفقيت در اين حوزه بايد مذاكرات جدي صورت گيرد.
منبع: سایپاینوز
انتهای پیام/