کد خبر: ۳۱۶۱۷
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۵

تنظیم ثانیه ای بازار خودرو/ خودروسازان ملزم به اجرای تعهدات شدند

خودروسازان در حالی پیش فروش خودروهای خود را آغاز کرده اند که بسیاری از مصرف کنندگان معتقدند که ظرفیت‌ها ثانیه‌ای تکمیل و حقوق آنها ضایع می‌شود.
به گزارش خودروکار، بازار خودرو همچون بازار سکه، ارز، واردات و قاچاق تلفن‌های همراه یکی از موضوعاتی بود که درصدی از پرونده‌های دادگاه‌های ویژه مبارزه با مفاسد اقتصادی را تشکیل می‌شد. اغلب پرونده‌هایی که به دادگاه‌های ویژه ارسال شد در رابطه با پیش فروش‌ها و کلاهبرداری هایی بود که برخی از شرکت‌ها در رابطه با تعهدات خود انجام می‌دادند. از سویی دیگر اما بسیاری از مردم هم از نمایندگی‌های رسمی ایران خودرو و سایپا مطالباتی داشتند چرا که معتقد بودند این دو شرکت بزرگ خودروسازی در انجام تعهدات خود نسبت به حقوق مصرف کننده کوتاهی‌ هایی داشته اند. اگر چه قیمت خودرو در یک سال اخیر جهش به یکباره و چشمگیری داشت اما با ورود دادستانی، تعزیرات و سایر مسئولان و پس از فروکش کردن التهابات بازار خودرو، موضوع تنظیم بازار خودرو مجدد از سر گرفته شد.

در رابطه با توزیع خودروهای تنظیم بازار، یکی از شرکت‌های بزرگ خودروسازی در هفته‌های گذشته مجدد پیش فروش خودروهای خود را از سر گرفته است. اگر چه این شرکت طرح تحویل فوری را هم در برنامه‌های خود اعلام کرده است اما بسیاری از مصرف کنندگان و مردم عادی معتقدند که این نحوه فروش هیچ کمکی به تنظیم بازار خودرو و فاصله گرفتن از قیمت‌های حبابی بازار خودرو ندارد.

در این رابطه برخی از متقاضیان می‌گویند که اگر چه از همان ابتدای اعلام آغاز ساعت اجرای طرح پیش فروش پای کار نشسته‌اند اما موفق به ثبت نام نهایی نشده و برخی‌ها هم می‌گویند که سایت برای آنها باز نشده است.

۲ درصد از پرونده‌های تعزیرات مربوط به خودرو است

با توجه به اینکه ۲ درصد از پرونده‌های سازمان تعزیرات مربوط به خودور است به سراغ سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات رفتیم.

وی در پاسخ به این سوال که بسیاری از مردم معتقدند این گونه پیش فروش خودورها کمکی به تنظیم بازار ندارد چرا که بسیاری از مصرف کنندگان نمی‌توانند ثبت نام کنند و حقوق آنها ضایع می‌شود، آیا تعزیرات به این موضوع ورود کرده است؟ گفت: امیدواریم که این فروش‌ها در اختیار همه بتواند قرار گیرد و مصرف کنندگان واقعی نیازشان برطرف شود.

سخنگوی تعزیرات ادامه داد: متاسفانه مسئولان مربوطه می‌گویند ظرفیت تولید محدود است و ما مجبوریم با همین ظرفیت، تعداد محدودی خودرو در اختیار مصرف کننده قرار بدهیم و با احتساب این تعداد، ثبت نام‌ها انجام می‌شود.

رایگانی در پاسخ به این سوال که بسیاری از مردم معتقدند که اصلاً خودروهای اعلامی در قالب طرح پیش فروش وجود خارجی ندارد و تنها یک شوی تبلیغاتی است، گفت: ثبت نام‌ها محدود انجام می‌شود و خودروهای اعلامی هم وجود خارجی دارد اما تعداد آنها بسیار محدود است.

خودروسازان ملزم به اجرای تعدات قبلی شان تا پایان سال شدند

این مقام مسئول در سازمان تعزیرات اظهار کرد: چند روز پیش با مسئولان ایران خودرو جلسه داشتیم و آن چیزی که دغدغه و هدف ما است این است که انجام تعهدات قبلی خودروسازان به درستی انجام شود.

وی در رابطه با نتیجه این جلسات گفت: خوروسازان ملزم شدند تا پایان سال همه تعهدات قبلشان را به روز کنند تا فروش هم در سال آینده راحت تر انجام شود.

سخنگوی تعزیرات افزود: بالاخره شرایط تحریم است که باید در نظر گرفته شود با این حال تعهدات خودروسازان باید انجام شود.

ورود سازمان تعزیرات به تخلفات تاکسی‌های اینترنتی پس از گرانی بنزین

رایگانی در پاسخ به این سوال که با توجه به افزایش قیمت بنزین، آیا تعزیرات به موضوع افزایش قیمت تاکسی‌های اینترنتی ورود می‌کند؟ گفت: رسیدگی و ورود به این گونه از تخلفات

بخشی از وظایف ما است و طبق قانون تعزیرات ما به هر گونه گران فروشی در بحث کالا و خدمات ورود کرده و رسیدگی می‌کنیم.

وی افزود: این موضوع هم به نوعی ارائه خدمات است که ارائه می‌شود و ما رسیدگی می‌کنیم و اگر از طرف اتحادیه‌های مربوطه هم ارجاع شود رسیدگی می‌کنیم.


منبع: مهر

انتهای پیام/

روزنامه های اقتصادی
آخرین اخبار