کد خبر: ۲۶۷۱۳
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۳
خودروکار گزارش می‌دهد؛

تعویض کارت‌خوان‌های سوخت در دست فراموشی/وعده‌ای که محقق نشد

تعویض کارت خوان‌های سوخت به دستگاه‌های جدید وعده‌ای بود که در تیر ماه سال گذشته در زمان رونمایی از این تجهیزات از سوی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی بیان شد و هم اکنون پس از یک سال به دست فراموشی سپرده شده است.
به گزارش خودروکار، استفاده از تجهیزات روز در صنایع مختلف به عنوان یکی از دلایل افزایش بهره وری و بهبود در عملکرد شرکت و سازمان‌ها به شمار می‌رود تا در کنار برخورداری از مزایای فناوری روز، هزینه فرسودگی تجهیزات نیز از هزینه کرد شرکت کسر شود.

شرکت پخش فرآورده‌های نفتی در تیر ماه سال گذشته و با هدف افزایش رفاه حال شهروندان از نسل جدید کارتخوان‌ها با قابلیت پرداخت آنی از طریق کارت‌های بانکی رونمایی کرد.

هدف از استفاده از تجهیزات جدید این بود که هیچ مبلغی از سوی اشخاص به سیستم وارد نشود و براساس میزان سوخت‌گیری دستگاه مبلغ پرداخت را اعلام کند، همچنین در کنار آن صرفه جویی بیش از ۲۰ میلیارد تومانی در سال و استفاده از کارت سوخت را به همراه داشته باشد.
 
در زمان رونمایی، سیدمحمدرضا موسوی‌خواه مدیرعامل پیشین شرکت ملی پخش فرآورده‎های نفتی ایران اعلام کرد: روزانه بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان از محل سوخت‌گیری در جایگاه‌ها به عنوان درآمد کشور حاصل می‌شود که امنیت کسب این درآمد با رفتن به سوی پرداخت الکترونیکی افزایش می‌یابد.
 
طبق وعده‌های داده شده در زمان رونمایی تا پایان سال ۹۸ همه جایگاه‌های عرضه سوخت در سراسر کشور به این سامانه مجهز خواهند شد.
 
پس از گذشته یک سال روند تعویض کارت خوان‌های سوخت را از شرکت پخش فرآورده‌های نفتی پیگیری کردیم.
 
در همین راستا، فاطمه کاهی سخنگوی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ایران در گفت و گو با خودروکار، گفت: هم اکنون و با توجه به شرایط جدید برنامه‌ای برای توسعه کارت خوان‌های جدید نداریم.
 
وی افزود: به طور کلی در سطح تهران ۳ جایگاه سوخت و در کل کشور چند جایگاه تک سکو تجهیزات آن تغییر یافته است.
 
سخنگوی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد: هم اکنون اولویت ما اجرای استفاده از کارت سوخت در جایگاه‌ها از ۲۰ مرداد ماه است و برنامه‌ای برای توسعه کارت خوان‌های جدید نداریم.

شکی نیست که اولویت بندی از جمله ضروریات هر سازمان یا شرکت است که در یک برنامه بلند مدت تعیین می‌شود و نادیده گرفتن اولویت‌ها در زمان برنامه ریزی هدر رفت منابع و سرمایه را به دنبال دارد.


انتهای پیام/
روزنامه های اقتصادی
آخرین اخبار