به گزارش خبرنگار خودروکار، وارداتیها امروزه اوضاع مساعدی ندارند، اما طرفدار و مشتری برای آنها بسیار زیاد است. این را میتوان از میزان فروش این خودروها که امروزه در خیابانها رژه میروند متوجه شد.
رنو تلیسمان و فولکس واگن پاسات که به تازگی وارد بازار ایران شده است، دو سدان باکیفیت و خوش تراش هستند که در این مطلب با یکدیگر قیاس میشوند.
رنو تلیسمان
در طراحی رنو تلیسمان به سختی میتوان ایرادی پیدا کرد. اولین چیزی که در طراحی این خودرو به چشم میخورد جلوپنجره عریض، لوگوی بزرگ شرکت رنو و طراحی "C" مانند چراغهای روشنایی در روز این خودرو است. چراغهای این خودرو با بیشترین فاصله از هم قرار داده شدهاند تا خودرو عریضتر و با ابهتتر به نظر برسد. یکی از نکات مثبت دیگر طراحی این خودرو هماهنگی سایز چرخها با ابعاد بدنه است که چرخها فضای گلگیر را به خوبی پر میکند. در کل لارنس فان دن آکر، طراح هلندی مشهور، تمامی تلاش خود را برای لوکستر نشان دادن این خودرو انجام داده است.
هنگامی که وارد اتاق رنو تلیسمان میشوید، صدای بم بسته شدن در احساس بسیار خوبی منتقل میکند. اولین چیزی که در این اتاق این خودرو به چشم میخورد صفحه نمایش بسیار بزرگ این خودرو است. کابین تلیسمان از مواد درجه یک ساخته شده است که حتی به صورت بصری میتوان آن را حس کرد. فضای زیاد کابین این پرچمدار فرانسوی از نقاط قوتش است.
رنو تلیسمان دارای یک پیشرانه 1.6 لیتری توربوشارژ دارای 4 سیلندر و 16 سوپاپ است که دارای قدرتی معادل 190 اسب بخار و 260 نیوتون.متر گشتاور است.
شتاب صفر تا صد این خودرو 7.7 ثانیه است و دارای استاندارد آلایندگی یورو 6 با مصرف ترکیبی 5.6 لیتر بنزین در هر 100 کیلومتر است که بسیار مناسب یک سدان است.
امکانات: ترمزهای جلو و عقب دیسکی خنک شونده - ABS - EBD - ESP - ASR - BAS – TCS - کیسه هوا برای راننده و سرنشین جلو – جانبی – پرده ایفرمان برقی – رینگ های 17 اینچی – حالت رانندگی ECO و Sport و Comfort – سنسور پارک در جلو و عقب – سیستم هشدار نقطه کور BSM – سقف پانوراما – روکش چرمی صندلی ها – اتوپارک – سیستم نمایش اطلاعات روی شیشه جلو HUD – دوربین 360 درجه – ماساژور – سنسور نور و باران – ترمز پارک برقی – سیستم ورود بدون کلید – سیستم تهویه مطبوع دوگانه – کروز کنترل.
فولکس واگن پاسات
با این که این خودروساز در ساخت خودروهای لوکس مهارت چندانی ندارد اما خوب میداند خودروهای پرفروش را چگونه بسازد.
پاسات یکی از آن مدلهای خوش تراش است که با نگاه اول میتواند شما را به خود مجذوب کند. طراحی این خودرو به گونهای است که شما را در بلند مدت خسته نمیکند. زبان طراحی فولکس واگن که استفاده از خطوط خشن و محکم است کاملا در این مدل مشهود است و در کل نمیتوان ایرادی از آن گرفت.
از نظر فضای داخلی، طراحی این خودرو به کلی با تلیسمان متفاوت است. خبری از نور پردازی LED در داخل اتاق نیست و از طراحی فانتزی پرهیز شده است. طراحی داخلی کاملا حساب شده است و دارای یک نظم آلمانی است. همچنین استفاده از ساعت آنالوگ حس لوکس بودن به سرنشین میدهد.
پاسات از یک پیشرانه 1.8 لیتری 4 سیلندر بهره میبرد و دارای یک جعبه دنده 7 سرعته دوکلاچ است. حداکثر قدرت 180 اسب بخار و گشتاور 249 نیوتون.متر است.
شتاب صفر تا صد این جنتلمن آلمانی 7.9 ثانیه است.
از نظر استاندارد آلایندگی نیز این خودرو حرف برای گفتن دارد. استاندارد آلایندگی آن یورو 6 و مصرف سوخت ترکیبی در هر 100 کیلومتر تنها 5.7 لیتر است.
امکانات: سیستم پایداری خودرو ESP همراه با Trailer Stabilization - سیستم کمکی شروع به حرکت در سربالایی HSA – ABS – EBD – دارای 9 کیسه هوا (راننده و سرنشین جلو، جانبی برای سرنشینان جلو و عقب، کیسه هوای پرده ای در دو طرف و زانویی برای راننده) - کمربندهای سه نقطه ای و پیش کشنده برای تمام سرنشینان - دکمه استارت خودرو به همراه سیستم ورود بدون کلید - سیستم اتوماتیک خاموش/روشن خودرو - امکان تعویض دنده از پشت فرمان - دوربین 360درجه - سیستم کمکی پارک به همراه سنسور کنترل فاصله - بازشدن درب صندوق عقب به صورت هوشمند - فرمان برقی با روکش چرم همراه با کنترل سیستم صوتی - صندلی های اسپرت با کیفیت چرم مرغوب - گرمکن صندلی های جلو و عقب - صندلی های جلو برقی، 12 حالته همراه با حافظه صندلی - ماساژور صندلی راننده - صندلی های عقب تاشو - نور پردازی داخلی - خروجی برق 12 ولت برای سرنشینان ردیف جلو - عقب و فضای صندوق عقب - سیستم تهویه مطبوع سه گانه همراه با فیلتر ضدآلرژی قابلیت تنظیم جداگانه - آینه های جانبی تاشو و برقی همراه با حافظه و گرمکن - چراغ های جلو LED با قابلیت تطبیق اتوماتیک با جاده - چراغ های روشنایی در روز به صورت مجزا LED Day Light - گرمکن اتوماتیک نازل آب پاش شیشه های جلو - سنسور نمایشگر باد لاستیک TPMS - Auto Hold - شیشه های سولار و دودی - چراغ مشایعت - درایو مود – کروز کنترل - سیستم ایموبلایزر به همراه مانیتورینگ فضای داخلی.





جمع بندی
این دو خودرو تقریبا دارای یک بازه قیمتی هستند و بین 420 تا 470 میلیون تومان در بازار به فروش میرسند.
اگر طرفدار یک طراحی فانتزی و در عین حال متفاوت، قدرت بیشتر و با فضای زیاد برای مسافرتهای طولانی هستید، رنو تلیسمان یکی از گزینههای مناسب است.
اما اگر طرفدار طراحی خشن و یکپارچه هستید و مواردی مانند نظم در طراحی، امکانات و آپشن، پیشرانه مطمئن و سواری نرم اهمیت دارد، فولکس واگن پاسات گزینه بسیار خوبی است.
البته باید در نظر گرفت که از نظر خدمات پس از فروش، تلیسمان دارای وضعیت بهتری نسبت به پاسات است.
خبرنگار خودروکار: مازیار جعفریه
انتهای پیام/