وی ادامه داد: در این راستا در حوزه طلا همکاری خوبی با ذینفعان این بازارها از گذشته وجود دارد. همچنین اوراق سلف بانک مرکزی راه اندازی فروش سکه از طریق بورس کالا انجام شد. یک معضل جدی در حوزه فروش معادن طلا وجود داشت و با توجه به تقاضایی که در بازار در حوزه طلا وجود داشت با همکاری نزدیک وزارت صمت و بورس کالا ابزار شمش طلا در بورس کالا راه اندازی شد و قطعات کوچک یک گرمی عرضه میشود که سرمایه گذاران و مردم عادی سرمایه گذاری کنند.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر اینکه مردم برای حفظ قدرت خرید وارد کالاهای سرمایهای می شوند که به اقتصاد لطمه میزند، گفت: ابزار شمش طلا میتواند ذخایر طلا را حفظ کند، زیرا مشخص است این ذخیره کجا نگهداری میشود. همچنین می توان از آن به عنوان وثیقه استفاده کرد.
عشقی در ادامه با اشاره به عرضه خودرو در بورس کالا عنوان کرد: دود تصمیماتی که در هشت سال گذشته در حوزه خودرو گرفته شده است به چشم مصرفکننده رفته است. هدف از عرضه خودرو در بورس کالا این است که از نحوه قیمتگذاری فاصله بگیریم. با توجه به اتفاقات چند ماه گذشته اگر قیمت ها اصلاح شود به نفع تولید و مصرف کننده است.
وی ادامه داد: در این راستا از وزارت صمت درخواست کردیم با توجه به نحوه قیمت گذاری جدید، شرکتها زیان نکنند و در سال آینده با توجه به افزایش تولید و کیفیت بتوانند محصولات بهتری در اختیار مردم قرار بدهند.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به صندوقهای کالایی که روی دارایی ها کالاهای فلزی مطرح است، عنوان کرد: پیشنهادی در بورس کالا مطرح است که ارائه کالاهای جذاب به مردم در قالب صندوق هایی باشد که این صندوق ها کالاها را خریداری کرده و یونیت ها را در بازار ارائه کند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/