وی گفت: به احتمال زیاد در نمایشگاه بعدی نیمی از تولیدات از محصولاتی است که پیش از این تولید میشد و نیمی دیگر محصولات جدیدی است که با توسعه R&D در شرکتها تولید خواهد شد و به همین دلیل آینده روشنی برای صنعت خوردو و قطعه سازی کشور متصور هستیم.
منطقی بیانداشت: امروز دغدغه اصلی تولیدکنندگان به تیراژ مناسب رسانیدن محصولات جدید است، به همین دلیل باید خودروسازان به سمت و سویی بروند که خودروهای جدیشان را هر چه زودتر عرضه کنند و برای قطعات جدید سفارش بیشتری بدهند.
وی به برنامهریزی ایرانخودرو و سایپا برای تولید ۹ خودروی جدید در سال آینده اشاره کرد و اظهار داشت: این موضوع سبب میشود محصولات جدید تولید شده از سوی قطعهسازان در این محصولات جدید استفاده شود و عرضه و تقاضا در این حوزه به تعادل نزدیک شود.
معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت گفت: ۷۰ درصد کیفیت خودرو مربوط به قطعات آن است و قطعهسازان برای ارتقای کیفی تولیدات خود برنامههای متعددی دارند.
وی تصریحکرد: بهطور قطع کیفیت در خودروهای جدید به سطح مطلوب رسیده و با فرآیندی که خودروسازان در پیش گرفتهاند، کیفیت در خودروهای فعلی و جاری نیز ارتقا یافته و به سطح قابل قبول خواهد رسید.
منطقی همچنین خاطرنشانکرد: با توجه به حرکت عالی خودروسازان بخش خصوصی و افزایش سه برابری تولید در نیمه نخست امسال، تولید محصولات جدید از سوی خودروسازان بزرگ کشور و همچنین عملیاتی شدن واردات، بازار خودروی کشور به سمت رقابت بیشتر در حرکت است.
وی گفت: بهطور قطع تا یکی دو سال آینده وضعیت بازار خودروی کشور با امروز بسیار متفاوت خواهد بود.
هفدهمین نمایشگاه بینالمللی قطعات، لوازم و مجموعههای خودرو از امروز (دوشنبه) به مدت چهار روز (تا ۱۲ آبانماه) با حضور بیش از ۶۰۰ شرکت داخلی و خارجی (متشکل از ۴۵ شرکت دانشبنیان، بیش از ۵۰۰ تولیدکننده داخلی و ۵۵ شرکت خارجی) از ۱۱ کشور چین، آلمان، ایتالیا، ترکیه، هلند، امارات، هند، کره جنوبی، تایوان، ژاپن و اندونزی در فضایی به وسعت بیش از ۷۰ هزار متر مربع فضای نمایشگاهی در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/