کد خبر: ۵۳۳۷۲
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴
خودروکار بررسی کرد؛

لزوم تغییر سیاست برای اصلاح امور/ سردرگمی صنایع در ساختار جدید

چند ماه از اصلاح ساختار وزارت صمت و در‌پی آن تغییر سیاستهای کلی این وزارتخانه در قبال صادرات و واردات و البته تولید میگذرد، سیاست هایی که گرچه در برخی حوزه ها موفقیت آمیز بوده اما در بسیاری موارد به خصوص در حوزه تولید چندان کارآمد نشان نداده است.
به گزارش خبرنگار خودروکار، بعد از گذشت چند ماه از اصلاح برخی از ساختارها در وزارت صمت انتظار می رفت حداقل در صنایعمهم و بزرگ کشور این تغییرات سر منشا اتفاقات خوبی باشد اما آنچه تا به امروز مسلم است این اصلاح ساختارها که اتفاقا به کفتهبسیاری از کارشناسان و نخبگان این حوزه کار درست و حساب شده بود هنوز نتواسته در بدنه وزارت صمت و حتی سیاست های کلاناین وزارتخانه جاری و ساری شود.


نمونه بارز آن را می توان در ایجاد معاونت حمل و نقل بدون حذف فعالیت های خودرویی ایدرو دید. این در‌حالیست که نه تنها هنوز ایدرودر ساختار سیاست گذاری های خودرویی دخیل هست بلکه حتی معاونت حمل و نقلی را هم در‌زیر مجموعه خود می بیند که مشخصنیست با وجود ایجاد ساختاری در حد معاونت وزارت صمت با همین عنوان، اکنون چه فعالیتی را انجام می دهد که موازی کاری نباشد.


این تغییر ساختار حتی در معاونت های دیگر هم هنوز به درستی جا نیافتاده و بعضا شاهد موازی کاری ها و حتی اختلاف رویه هاییهم هستیم.


به طور مثال ایجاد معاونت صنایع عمومی و چند تیکه کردن معاونت صنایع و اقتصادی قبلی این وزارتخانه هنوز برخی از فعالیت ها را بهدرستی تفکیک نکرده و هنوز شاهد بروز اختلاف سلیقه ها و حتی مواری کارهایی در این بخش هستیم.

 به طور مثال فعالیت یک واحد قطعه سازی خودرو اکنون زیر نظر معاونت حمل و نقل اداره می شود و یا معاونت صنایع، معاونت کسب وکار و یا حتی ایدرو!


آنچه مسلم است این سردرگمی و عدم تفکیک صحیح وظایف به کلان صنایع مهم از جمله خودرو آسیب وارد می کند و سیاست هایچندگانه ای که در بین معاونت های مختلف وزارت صمت وجود دارد قطعا مانع حرکت پر شتاب و رو به جلوی صنایع آنهم در این شرایط سخت تحریم خواهد شد.


انتهای پیام/
روزنامه های اقتصادی
آخرین اخبار