وي افزود: با تدوین و اجرای نظام هدفمند سنجش مهارت در شبکه نمایندگیها, مهارت و صلاحیت حرفهای كاركنان تعیین شده و با استفاده از اقدامات آموزشی تکمیلی، در راستای ارتقاء توانمندی كاركنان شبکه اقدام خواهد شد.
زارعپور یکی از ویژگیهای این آزمون را استفاده از شبیهساز عیب یابی و پروژه محور بودن آن عنوان کرد و ادامه داد: اين موضوعی است که در اغلب سیستمهای آموزشی قدیمی، سنجش مهارت و ارزیابیها با محفوظات نظری و تستهای چند گزینهای انجام میگردد.
وی افزود: بر اساس الگوبرداری ازپروتکلها و استانداردهای جهانی مهارت, مهمترین و محوریترین ویژگی این آزمون, نظام پیشرفته سنجش مهارت است. برخلاف آزمونهای رایج در حوزه آموزش، در این آزمون, شرکتکنندگان به جای پاسخگويی به سؤالات چهار گزینهای یا تشریحی رایج وکلیشهای, از طریق یک نرم افزار آزمون جامع به صورت عملی با ابزارها و تجهیزات واقعی محیط کار به شکل تعاملی مورد ارزیابی و سنجش مهارت قرار میگیرند. برای موفقیت در این آزمونها فرد باید کلیه شایستگیهای کلیدی استانداردهای مهارتی را داشته باشد.
معاون شبكه سايپايدك گفت: با توجه به دانش و تجربه کارشناسی و برنامهای حاصل از برگزاری چندین دوره مسابقات و المپیادهای داخلی و همچنین آزمونهای مجازی سراسری توسط شرکت سایپایدک و در راستای اجرای این مهم و نهادینه کردن نظام سنجش مهارت و تشریک مساعی حوزههای مرتبط، با تاسیس و شکلگیری دبیرخانه آزمونهای مهارتی و تعیین صلاحیت حرفهای، برنامه اجرایی آزمون در نیمه دوم سال جاری آماده شده و امکان انجام برنامهریزیهای لازم برای مسابقات ملی مهارت و مسابقات جهانی در سالهای آتی مهیا خواهد شد.
منبع: سایپانیوز
انتهای پیام/