کد خبر: ۵۱۹۵۶
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵

شراکت تویوتا در استارت آپ بازیافت باتری خودرو

شرکت استارت آپ ردوود متریالز خبر از پیوستن تویوتا به عنوان جدیدترین عضو غول های خودروسازی در اقدام جامع بازیافت و بازتولید باتری خودروهای برقی داد.
به گزارش خودروکار، ردوود متریالز Redwood Materials پیش از تویوتا موفق به جلب شرکای بزرگی مثل شرکت خودروسازی فورد موتور و غول الکترونیک ژاپنی پاناسونیک شده بود. این استارت آپ آمریکایی در حال ایجاد یک اکوسیستم و چرخه حیات برای باتری های خودرو است تا با این اقدام هم هزینه های تولید خودروهای برقی کاهش یابد هم میزان اتکا به مواد خام وارداتی کم شود و هم از آثار محیط زیستی آن کاسته شود.

این شرکت که از تأسیس آن 5 سال می گذرد، فعالیت خود را در فضایی به وسعت 175 هکتار در شمال نودا آغاز کرده است و می خواهد کارخانه ای جدید در جنوب شرقی ایالات متحده داشته باشد. جی بی اشترابل JB Straubel بنیانگذار و مدیر عامل این شرکت می گوید که قرار است کارخانه جدید این استارت آپ باتری های مورد نیاز تویوتا را در کارخانه کارولینای شمالی تأمین کند. تویوتا برای این کارخانه 1.3 میلیارد دلار سرمایه گذاری کرده است. محصولات ردوود متریالز نیازهای فورد در تنسی و کنتاکی را نیز تأمین خواهد کرد. اس کی انوویشن کره نیز یک شرکت تابعه به نام اس کی آن SK On‌ دارد که با ردوود متریالز همکاری خواهد کرد.

اشترابل که پیش از این از بنیانگذاران شرکت خودروسازی تسلا بوده می گوید ردوود متریالز تا سال 2025 با افزایش ظرفیت تولید اجزای آنود و کاتود برای تولید 100 گیگاوات-ساعت را تأمین خواهد کرد. این مقدار برای تأمین 1 میلیون دستگاه خودروی برقی در سال کافی است. ظرفیت تولید این شرکت تا سال 2030 به 500 گیگاوات-ساعت می رسد که می تواند باتری 5 میلیون دستگاه خودرو را تأمین کند.

ایلان ماسک مدیر عامل تسلا گفته است که تا سال 2030 ظرفیت تولید تسلا به 20 میلیون دستگاه خواهد  رسید و پیش بینی ها نشان می دهد ظرفیت تولید جهانی خودروهای برقی تا آن موقع 40 میلیون دستگاه خواهد بود.

شرکت خودروسازی تویوتا دو دهه است که روی خودروهای هیبریدی [دورگه ی برقی-بنزینی] به ویژه خودروی پریوس کار کرده است. اگر طول عمر متوسط یک خودرو را 12 سال در نظر بگیریم، مدل های اولیه پریوس هیبریدی به سال های آخر چرخه حیات خود نزدیک شده اند.

با خارج شدن خودروهای هیبریدی پریوس به عنوان خودروهای فرسوده، عنصر نیکل آن که برای ساخت باتری های خودرو حیاتی است، قابل بازیافت خواهند شد. مس و نیکل استخراج شده از باتری خودروهای فرسوده می تواند در تولید مجدد باتری های خودرو به کار گرفته شود.


منبع: سایپانیوز

انتهای پیام/
روزنامه های اقتصادی
آخرین اخبار