عضو هیات علمی دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت مطرح كرد:
تمركز ويژه ايران خودرو بر توسعه فناوری در همكاری با نخبگان و دانشبنيانها
عضو هیات علمی دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت، با بيان اينكه برگزاري همایش ظرفیت های همکاری شرکت ها و نهادهای دانش بنیان و گروه صنعتی ایران خودرو، اقدام مهمي در جهت تعميق ارتباط با دانشگاهيان، نهادهاي دانش بنيان مانند پژوهشگاه ها، انستيتوها، پارك هاي علم و فناوري است، گفت: البته اين كنفرانس تنها مختص فناوريهاي سخت نيست، بلكه سعي شده در تمام زمينهها، نيازمنديهاي گروه صنعتي ايران خودرو را اعلام كند.

به گزارش خودروکار، اميرحسن كاكايی افزود: مواردي از جمله فناوري هاي آي.تي، فناوري هاي اطلاعاتي، فناوري هاي مخابراتي و الكترونيكي ارتباطي، موضوعات مديريتي، مالي، اقتصادي، منابع انساني و ساير حوزه هاي خودروسازي به شدت نيازمند اين ارتباط است و برگزاري همايش، در جهت تامين اين نيازهاي فناورانه است.
وي با بيان اينكه دانشمندان، دانشجويان و فناوران ميتوانند با حضور در اين همايش، با فناوريهاي توسعه يافته در صنعت خودرو بيشتر آشنا شوند، گفت: اقدامات دانشي نتايج فوري در پي ندارند و براي نمايان شدن نتايج، نيازمند صرف زمان هستند، بهويژه وقتي كه پاي خودروسازي و خطوط توليد آن در ميان باشد.
وي در عين حال تصريح كرد: حركت به سمت دانش بنيان ها و توسعه فناوري ها، اقدامي است كه در صنعت خودروسازي بايد انجام ميشد.
اين كارشناس صنعت خودرو با بيان اينكه خودروسازي صنعتي است كه همواره بر اساس دانش عمل كرده، گفت: اين صنعت هم در محصول و در هم فرآيند، همواره در حال تكامل و پيشرفت است و معمولا برخي از اجزا را در دنيا از طريق زنجيره جهاني تامين مي كند اما به دلايل مختلف، در ايران تمركز بر روي تكميل كردن تمام زنجيره و توسعه همه قطعات، مجموعه ها و خودرو است.
عضو هیات علمی دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت، با بيان اينكه ايران خودرو اقدامات بسياري در جهت توسعه محصول و فناوري انجام داده، عنوان كرد: در راستاي تعميق ساخت داخل، اقدامات موثري با كمك و همراهي قطعه سازان انجام شده اما اين بار تمركز اين خودروساز به صورت ويژه بر روي توسعه فناوري با همكاري نخبگان و دانشبنيانها است.
وي با تاكيد بر اينكه خودروسازي ايران خودروهاي به روز طراحي كرده و استفاده از تكنولوژي هاي جديد را در برنامه ها و اقدامات خود دارد، تصريح كرد: بهره مندي از توان افرادي كه بتوانند از منظر توسعه فناوري به خودروسازان ياري دهند اتفاق بسيار خوبي است، اما مشكل كيفيت حال حاضر خودرو در كشور، ربطي به فناوري نداشته و با توسعه آن حل نمي شود.
كاكايي جبران نيازمندي هاي اصلي خودروسازان را در سرمايه گذاري هاي سنگين دانست و اظهار كرد: دستيابي به كيفيت مطلوب در صنعت خودرو، نيازمند صرف سرمايه اي بسيار عظيم است و در حال حاضر خودروسازان در تنوع و نوآوري چيزي كم نمي گذارند.
وي با اشاره به اينكه كيفيت در صنعت خودرو، نتيجه زنجيرهاي از سرمايهگذاريها، فناوريها و مديريت در حدود 40 صنعت مختلف است، يادآور شد: آنچه كه امروز به عنوان محصول خودروسازان مشاهده ميشود، تركيب نتايج اين 40 صنعت است كه توسط خودروساز هدايت ميشود و تاكنون در اين زمينه ضعفي از خود نشان نداده است، مشكل خودروسازي ضعف در سرمايه گذاري ها بوده است.
عضو هیات علمی دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت، با اشاره به توليد محصولات به روز توسط خودروسازان، عنوان كرد: سهولت دسترسي به قطعاتي مانند اي سي يو و يا بردهاي الكترونيكي موجب مي شود تا قدرت مانور بيشتري در عرضه امكانات جديد و به روز در محصولات وجود داشته باشد و ايران خودرو به ويژه در دو سال گذشته با همراهي شركت هاي قطعه ساز و دانش بنيان هايي كه در شكل گيري آنها سهيم بوده است، به شدت بر روي توسعه محصولاتي مانند اي.سي.يو و اِي.سي.يو كار كرده است. در حال حاضر نيز بسياري از اين اقدامات در حال رسيدن به نتيجه است.
وي خاطرنشان كرد: تاكنون شش شركت دانش بنيان در درون گروه صنعتي ايران خودرو به وجود آمده است و حدود هشت شركت ديگر نيز در حال تكميل اطلاعات و اخذ مجوزهاي دانش بنيان هستند و در زنجيره تامين اين خودروساز نيز اين اقدامات صورت گرفته است.
كاكايي گفت: برگزاري همايش ظرفیت های همکاری شرکت ها و نهادهای دانش بنیان و گروه صنعتی ایران خودرو، فتح بابي براي دست يابي به دانش هاي عميق تر خواهد بود.
گفتني است، همايش ظرفيت هاي همكاري شركت ها و نهادهاي دانش بنيان و گروه صنعتي ايران خودرو در روزهاي 22 و 23 خردادماه در محل سالن اجتماعات شركت ساپكو برگزار خواهد شد. علاقه مندان ميتوانند از طريق سايت ايران خودرو يا نشانيfair.sapco.com براي ثبت نام در اين همايش اقدام كنند.
انتهای پیام/