محمدعلی تیموری؛ مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در مراسم انعقاد این تفاهم نامه سه جانبه با اشاره به اینکه کشور ما در حوزه دانش رشد بسیار خوبی داشته است، اظهار داشت: به این رشد می بالیم و افتخار می کنیم اما در بخش به کارگیری از این دانش، دارای نقاط ضعفی هستیم که باید آن را مرتفع کنیم.
او افزود: حضور ما در گروه خودروسازی سایپا مصادف شد با هفته صنعت و مقام معظم رهبری نیز در همان مقطع زمانی بیان کردند که کیفیت خودروهای داخلی مطلوب نیست و حق با مردم است؛ مسئله ای که به حق از سوی ایشان مطرح شد و همین جمله نشان می داد که ما در چه شرایطی گروه خودروسازی سایپا را تحویل گرفتیم.
ضرورت سرمایه گذاری صنعت خودرو در حوزه دانش بنیان
تیموری با بیان اینکه کشورهای پیشرفته که در رشد صنعت خودرو وابسته نبوده اند حدود ۳۰ سال در حوزه دانش بنیان سرمایه گذاری کرده و وقت گذاشته اند، گفت: اگر قصد داریم در صنعت خودرو رشد کنیم چاره ای جز این نداریم که به شرکت های دانش بنیان اعتماد کنیم.
او با تاکید بر اینکه گروه خودروسازی سایپا یک بنگاه اقتصادی است و باید با دیدگاه اقتصادی به مسئله نگاه کند، گفت: این گروه خودروسازی می تواند در راستای تولید محصولات مورد نظر خود عقد قرارداد کرده و در بخش سرمایه گذاری تولید نیز بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، ورود کند.
راهکار برای حل مشکل مالی شرکتهای دانش بنیان صنعت خودرو
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به اینکه این گروه از ۳ شرکت سرمایه گذاری دارای توان مالی برخوردار است که می توانند در کنار شرکت های دانش بنیان قرار گیرند، اظهار داشت: اینگونه مسئله مالی شرکت های دانش بنیان نیز حل خواهد شد و اگر بتوانیم از فضای تئوری به مرحله اجرا برسیم به طور حتم وضعیت صنعت خودرو کشور بهبود خواهد یافت.
تیموری تاکید کرد: خوشبختانه از شرکت های دانش بنیانی در کشور برخوردار هستیم که می توانند کیفیت را برای صنعت خودرو کشور افزایش دهند و نباید از این مسئله غافل باشیم.