به گزارش خودروكار، فروش مدلهای UAZ SUV پاتریوت، پیکاپ و پروفی در ایران آغاز شده است. سروش دیزل مبنا، توزیع کننده شرکت از اولیانوفسک در ایران شده است.
UAZ کیتهای اتومبیل را به کشور عرضه میکند که توسط سروش دیزل مبنا در وسایل نقلیه تمام شده مونتاژ میشود.
این شرکت در مونتاژ مجاز خودروهای تجاری هیوندای برای بازار محلی تخصص دارد. پاتریوتها در دو نوع بدنه SUV و وانت، در کنار کامیونهای کنار زمین Profi در کشور در دسترس خواهند بود.
همه وسایل نقلیه مجهز به سیستم انتقال قدرت چهار چرخ متحرک، ZMZ-۴۰۹۰۵۱ Euro-۵ با استانداردهای زیست محیطی سازگار با ۱۵۰ اسب بخار موتور بنزینی، دو کیسه هوا، ABS و ESP و سیستمهای کمک الکترونیکی راه اندازی و سرازیری هستند.
از زمان اعلام قیمتها در سپتامبر ۲۰۲۰، پاتریوت تقریباً یک و نیم برابر در ایران افزایش قیمت داشته است و از ۶۰۰ میلیون تومان به ۸۶۰ میلیون تومان رسیده است. براین اساس، پاتریوت در ایران حدود ۲۰.۴ هزار دلار قیمت دارد.
یواز پاتریوت UAZ Patriot نخستین بار در سال ۲۰۰۵ طراحی و تولید شد و به جرات می توان گفت از آن زمان تاکنون این خودرو تغییرات زیادی نداشته است. طراحی ظاهری این خودرو به گونه ای است که در ظاهر این خودرو به نظر باریک می آید. طرح کلی V در جلوپنجره و در امتداد چراغ ها شکل تازه ای را در این خودرو ایجاد کرده است.
در قسمت زیر کاسه چراغ های جلو، چراغ های روز را داریم که امتداد طرح جلوپنجره را ادامه می دهد. مه شکن ها در گوشه های سپر به صورت گرد با حاشیه مشکی رنگ طراحی شده اند و خطوط طراحی در کل پیچیدگی خاصی ندارند و سبک ساده ای را دنبال می کنند. در طراحی عقب و کنار، سبک طراحی در شاسی بلندهای ژاپنی در دهه های پیشین را می بینیم و سبک طراحی کنار و عقب این خودرو چندان مدرن نیست.
لازم به ذکر است که UAZ در سال ۲۰۱۸ با ارائه مدلهای UUU SUV Patriot و پیکاپ در نمایشگاهی در تهران قصد ورود به بازار ایران را داشت. با این حال، تحریمهای سختگیرانهای که ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۱۸ علیه ایران وضع کرد، تهیه تجهیزات خودرو به این کشور را تقریباً غیرممکن کرد.
UAZ در حال حاضر تجربه عملیاتی در بازار ایران را دارد. SUVهای روسی در دهه ۸۰ به ایران عرضه میشدند. تقریباً ۱۵۰۰۰ وسیله نقلیه UAZ تا ابتدای دهه ۹۰ در ایران فروخته شده بود. ایران بزرگترین بازار خودرو در خاورمیانه است و ظرفیت تقاضای مصرف کننده آن ۱.۷ میلیون دستگاه در سال است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/