ویروسی که همچنان قربانی می گیرد/ آینده نمایشگاه بین المللی ژنو در هاله ای از ابهام
اگر تا ماه سپتامبر همین امسال چاره یا راه حلی برای تعطیلی نمایشگاه ژنو اندیشیده نشود، بانیان و برگزار کنندگان ممکن است کسب و کار خود را از دست بدهند.
به گزارش خودروکار، وقتی که شیوع ویروس کاوید-19 از ماه فوریه در اروپا شروع شد، برگزارکنندگان نمایشگاه بین الملل خودرو ژنو، کنسل کردن آن را به تأخیر انداختند تا شاید بلکه راه حلی پیدا شود. اما برای ویروسی که نه واکسن دارد و نه درمانی برای آن پیدا شده، نمی توان وقت تعیین کرد.
ساندرو مسکیتا Sandro Mesquita مدیر عامل نمایشگاه خودروی ژنو، در گفت و گو با تریبون ژنو La Tribune de Genève گفت قصد ندارد حرف خود را بخورد یا موقعیت را وارونه جلوه دهد و به صراحت گفت که [نمایشگاه] به سمت فاجعه پیش می رود. وی گفت: «اگر تا ماه سپتامبر راه حلی پیدا نکنیم با خطر نابودی مواجهیم. مجبور می شویم دارایی های خود را به فروش بگذاریم، مخصوصاً برند و سهام Palexo SA را مجبوریم بفروشیم.»
در خبری که در ماه مه منتشر شد، پلکسپو اس ای، فاش کرد که از قبول وام 16.8 میلیون فرانک سوئیس (معادل 17.7 میلیون دلار) از حکومت ژنو خودداری کرده است. این نمایشگاه نیاز به حمایت مالی برای پوشش زیان هایی دارد که در اثر عدم برگزاری رویداد بین المللی سال 2020 متحمل شده است و اگر قرار باشد برای سال 2021 خود را آماده کند، باز هم به حمایت مالی نیاز خواهد داشت. پلکسپو حتی با این راه حل هم موافقت نکرده است که مشکل را با برون سپاری نمایشگاه حل کند.
در توجیه عدم قبول وام، پلکسپو گفته است: «غرفه داران GIMS [منظور نمایشگاه خودروی بین الملل ژنو] ما را تشویق کرده اند که برای سال 2022 برنامه ریزی کنیم.»
مسکیتا برگزار نمایشگاه خودروی بین المللی ژنو در سال 2021 بسیار دشوار است چون اصلا معلوم نیست که متولیان این رویداد تا چند ماه دیگر دوام می آورند. با این حال برای کشور سوئیس این موضوع یک آبرو هم به حساب می آید و هیچ علاقه ای به از دست رفتن این نمایشگاه و در نتیجه آبروی خود ندارد.
منبع: سایپانیوز
انتهای پیام/