كاهش حضور خودروسازان در نمايشگاه خودرو
استقبال سرد
محاسبه هزينه و فايده در زمينه حضور در نمايشگاه های بين المللی به شكل جدي تری در بين خودروسازان دنبال می شود.
به گزارش خودروکار، شركت پژو در نمايشگاه ژنو امسال شركت نخواهد كرد. برخی از خودروسازانی كه از حضور در نمايشگاه پاريس صرف نظر كرده اند، در نمايشگاه ژنو حاضر می شوند، برخی از خودروسازان هم عطای هر دو را به لقايش بخشيده اند.
با گسترش فناوری های اطلاعات و دسترسی بيشتر مردم به اين فناوری ها، خودروسازان هم از هزينه های بسيار سنگين حضور در نمايشگاه های خودرو، اگر بتوانند، صرف نظر می كنند. ژنو كه روزگاری نقطه ای خيره كننده برای جذب بازديد كننده بود، اكنون آن زرق و برق خود را از دست داده است. بر اساس آخرين گزارش اتو پلاس، پژو در نمايشگاه خودروی ژنو شركت نمی كند كه به احتمال زياد ساير برندهای پي اس ای [پژو-سيتروئن-اُپل] هم حضور نخواهند داشت. اتوپلاس با تيم هاي مختلف پژو ارتباط برقرار كرده تا دليل عدم حضور را از زبان خودشان نقل قول كند، و ظاهرا پژو اعتقاد دارد كه نمايشگاه ژنو «تازگی» خود را از دست داده است. برای آن كه خودروساز آخرين دستاورد خود را به رُخ بكشد، بايد هزينه بسيار زيادی پرداخت كند. گاهی اصلا معلوم نيست هزينه های صرف شده، بازگشت داشته باشد و در نرخ فروش خودروساز اثر جدی بگذارد.
به هر حال عدم حضور خودروسازان در نمايشگاه های بين المللی خيلي باب شده است. براي مثال امسال موارد زير تا به حال گزارش شده است:
آئودی در نمايشگاه بين المللي نيويورك شركت نمي كند.
مرسدس بنز هم از خير نمايشگاه نيويورك 2020 گذشته است.
لامبورگينی عطای نمايشگاه خودروی ژنو را به لقايش بخشيده است.
برند فولكس در نمايشگاه خودروی پاريس نخواهد بود.
لامبورگينی كه می گويد دوست ندارد در نمايشگاهی شركت كند كه رقبای زيادی حضور دارند، لامبورگينی دوست دارد در رويدادهايی حضور پيدا كند كه تنها موضوع آن رويداد لامبورگينی باشد. اين دليل از زبان خيلی از برندهای معتبر شنيده شده است كه دوست دارند رويدادهای منحصر به فرد برای خودشان داشته باشند تا اين كه با ساير خودروسازان مقايسه شوند. آنها دوست ندارند كه به دليل رقابت به جنبه هايی از نمايشگاه بپردازند كه در سودآوری آنها نقش ندارد.
رويدادهای منحصر به فرد و خاص يك خودروی به توليد انبوه رسيده، به تدريج جايگزين به نمايش گذاشتن خودروهای در حد طراحی در نمايشگاه های بين المللی می شود. در اين رويدادها، مردم می دانند كه می توانند آن خودرو را بخرند. در جوار اين رويداد هم يك كنفرانس خبری 15 دقيقه ای می تواند بسياری از پرسش های مخاطبان را پاسخ دهد. چنين رويدادی به خودروسازان فرصت می دهد بهتر خودرو را به نمايش بگذارند و اطلاعات آن را عرضه كنند، خبرنگاران هم فرصت بهتر پيدا می كنند كه زمان بيشتری با آن خودرو صرف كنند.
نمايشگاه خودروی ژنو تنها نمايشگاهی نيست كه با استقبال سرد خودروسازان رو به رو است. نمايشگاه هاي ديگر مثل پاريس و نيويورك هم با برخورد سرد خودروسازان رو به رو هستند.
منبع: سایپا نیوز
انتهای پیام/