عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن:
گرانی روغن موتور محلی از اعراب ندارد
عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن با بیان اینکه مواد اولیه موردنیاز برای تولید روغن موتور در داخل کشور وجود دارد معتقد است گرانی روغن موتور محلی از اعراب ندارد.
به گزارش خودروکار، عبدالله رضیان عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره زمزمههایی مبنی بر افزایش 40 درصدی قیمت روغن موتور، گفت: گرانی روغن موتور یکی از موضوعاتی است که در بازار آشفته حال حاضر، باعث نگرانی مردم و رانندگان شده است چراکه علاوه بر گرانی روغن موتور، قیمت لوازم یدکی و لاستیک و... نیز افزایش پیدا کرده است و این گرانیها دست به دست هم داده و باعث ایجاد التهاب در بازار میشود.
نماینده مردم قائمشهر سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به دلیل عدم نظارت بر بازار در صورتی که تولیدکنندگان تمایل داشته باشند قیمت روغن موتور را افزایش دهند نمیتوان از این امر جلوگیری کرد، افزود: گرانی کالاها فشار زیادی به مردم وارد کرده و شرایط روانی بازار را پیچیده کرده است به همین دلیل دستگاههای نظارتی و قضایی باید به موضوع ورود کنند.
همزمان با تامین نیاز بازارهای داخلی به انواع روغن موتور، ایران ظرفیت صادر کردن روغن موتور به کشورهای مختلف جهان مانند ترکیه، عراق، هند و برخی از کشورهای اروپایی و آفریقایی را دارد
تامین مواد موردنیاز تولید روغن موتور در انحصار شرکت نفت است
وی با بیان اینکه مواد اولیه موردنیاز تولید روغن موتور جزو فرآوردههای نفت خام است، اظهار کرد: تامین مواد اولیه موردنیاز تولید روغن موتور در انحصار شرکت نفت است و بیشتر شرکتهای تولیدکننده روغن موتور دولتی هستند.
مواد اولیه موردنیاز برای تولید روغن موتور در داخل کشور وجود دارد
این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه مواد اولیه موردنیاز برای تولید روغن موتور در داخل کشور وجود دارد به همین دلیل تجار میتوانند به راحتی این محصول را صادر کنند، ادامه داد: برخی از شرکتهای داخلی، روغن موتور صادر می کنند بنابراین نمیتوان مشکل واردات و تامین مواد اولیه را دستاویزی برای افزایش قیمت روغن موتور کرد.
عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: همزمان با تامین نیاز بازارهای داخلی به انواع روغن موتور، ایران ظرفیت صادر کردن روغن موتور به کشورهای مختلف جهان مانند ترکیه، عراق، هند و برخی از کشورهای اروپایی و آفریقایی را دارد و می توان از این مسیر ارزآوری خوبی برای کشور رقم زد.
منبع:خانه ملت
انتهای پیام/