آزمایش اتوبوس خودران ولوو در دانشگاه نانینگ سنگاپور +فیلم
بعد از آمریکا و استرالیا، نوبت به سنگاپور رسید تا اتوبوس بدون راننده ولوو را آزمایش کند.
به گزارش خودروکار، بعد از دانشگاههای ایالت میشیگان آمریکا و شهر ملبورن استرالیا، حال سنگاپوریها در حال برگزاری آزمایش بر روی اتوبوس فولسایز خودران ولوو هستند. خودروساز سوئدی ولوو که همواره در تکنولوژیهای روز، بهویژه در بخش ایمنی یکهتاز است، قابلیت حمل ۸۰ مسافر را برای این اتوبوس تمام الکتریکی فراهم آورده است. در صورت موفقیت آزمایشهای انجام شده، این اتوبوس برای حمل دانشجویان و پرسنل دانشگاه نانیَنگ استفاده خواهد شد.
همچنین یک نمونه دیگر از این اتوبوس خودران به صورت آزمایشی در سیستم حملونقل شهری این کشور نیز به خدمت گرفته شده است. استفاده از اتوبوسهای خودران در سیستم حملونقل عمومی این کشور به صورت گسترده احتمالا در سال ۲۰۲۲ محقق میشود. همچنین بریتانیا و ژاپن نیز درحال اجرای برنامههای مشابهی برای بهبود سیستم حملونقل شهری خود هستند.
اتوبوس تمام برقی ولوو ۱۲ متر طول دارد مجهز به ۳۶ صندلی بوده و میزان آلایندگی آن صفر است. این خودرو حدود ۸۰ درصد انرژی کمتری نسبت یک اتوبوس دیزلی مصرف میکند. رئیس بخش خودروهای سنگین شرکت ولوو دراینباره "میگوید افتخار بزرگی است که اتوبوسهای تمام برقی را با این سطح از تکنولوژی برای استفاده در شبکه حملونقل شهری ارائه کردهایم. این اتوبوس قدم بزرگی در صنعت حملونقل بوده و آیندهای پاکتر، ایمنتر و با تکنولوژی بیشتر را در این حوزه رقم میزند. این اتوبوس هوشمند مجهز به چندین سنسور و رادار بوده و به کمک GPS امکان یافتن مسیر و رانندگی خودران با کمترین احتمال وقوع حادثه را رقم میزند.
این سنسورها شامل نمونههای دوربرد و کم فاصله میشوند و همچنین نصب چندین دوربین در اطراف خودرو نمای ۳۶۰ درجه کاملی را ارائه میدهد. بیشترین تمرکز این پروژه روی موضوع ایمنی است و به همین دلیل در انجام آزمایشها سختگیری فراوانی میشود. سیستم GPS متصل به ماهواره استفاده شده در این خودرو مشابه جیپیاسهای عادی است، اما با استفاده از چندین منبع مختلف، دقت آن دچار افزایش چشمگیری شده و به واحد سانتیمتر رسیده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/