همکاری تویوتا و جیلی برای تولید خودروهای هیبریدی
شنیدهها حاکی از آن است که دو شرکت خودروسازی تویوتا و جیلی قصد دارند به منظور توسعه و تولید خودروهای هیبریدی با هم همکاری کنند.
به گزارش خودروکار، با توجه به افزایش محبوبیت و استقبال مردم و دولتهای جهان از وسائل نقلیه دوستدار محیط زیست نظیر خودروهای برقی، الکتریکی و هیبریدی، به نظر میرسد که رقابت تنگاتنگی میان شرکت های خودروسازی در جهان در گرفته و آغاز شده است به گونهای که هر یک به دنبال معرفی و عرضه بهتر، سریعتر و بهینه تر یک خودروی برقی یا هیبریدی هستند.
حالا بر اساس تازهترین گزارشهای منتشر شده، تویوتا و جیلی درحال مذاکره برای همکاری در زمینه توسعه و تولید خودروهای هیبریدی هستند که البته به نظر میرسد هدف تویوتا برای گسترش بازار این محصولات در چین است.
تویوتا این مذاکرات را تایید و خاطرنشان کرد که روند مذاکرات و گفتوگوها برای توسعه خودروهای هیبریدی ادامه دارد ولی هنوز تصمیمی برای نحوه همکاری گرفته نشده است و در حال حاضر نمیتوان به طور قطع اعلام کرد که این قرارداد همکاری به چه صورت خواهد بود.
به گفته یک منبع آگاه با توجه به آنکه شرکت ژاپنی تویوتا در سالهای اخیر تمرکز و توجه ویژهای بر روی توسعه خودروهای برقی و هیبریدی داشته است حالا قصد دارد کسب و کار خود را در بازار چین توسعه دهد و با شرکت جیلی وارد همکاری شود.
این در حالیست که مقامات جیلی هیچ یک از این قرارداد همکاری احتمالی چیزی به زبان نیاوردهاند. تویوتا اما عنوان کرد که به زودی جزئیات این همکاری را در رسانهها منتشر خواهد کرد.
یکی از موفقترین نمونه تلاشهای تویوتا برای تولید خودروهای هیبریدی، خودروی تویوتا پریوس هیبریدی بود که توانست فروش قابل ملاحظه و موفقیتآمیزی را برای این خودروساز ژاپنی به ارمغان بیاورد.
بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
بنابراین بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامههای خود بدین منظور رونمایی کردهاند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند بهمنظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی ( حدودا دو دهه آینده ) ممنوع و متوقف اعلام کنند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/