وی افزود: گاهی این برچسبها در قالب یک جمله روی خودرو نصب شده و رانندگان خودروهای عبوری برای خواندن آن چند ثانیهای محو آن جمله می شوند و همین امر موجب میشود راننده دچار حواس پرتی شده و این حواس پرتی احتمال بروز تصادف را افزایش میدهد.
سرهنگ جهانی با اشاره به موردی که خود با آن موجه شده است عنوان کرد: برای مثال روی خودرویی برچسبی درج شده بود با این مضمون که "من من نکن نمیتونی بخونی" و همین نوشته حدود ۱۰ ثانیه حواسم را پرت کرد و خوشبختانه من راننده نبودم و حادثه ای رخ نداد اما راننده متخلف را متوقف و اعمال قانون کردم.
وی افزود: نقاشی و دست نوشتههایی که روی شیشه و بدنه خودرو در ایام محرم انجام میشود هم ممنوع است چرا که دید راننده را مختل میکند. حتی یک رانندهای استیکری روی بدنه خودرو نصب کرده بود که فردی با سلاح قصد کشتن فردی را دارد که به خودروی وی نزدیک شده و متنی با مظمون "don't touch my car" در کنار استیکر نصب کرده است. این استیکرها غیر اخلاقی و خشونت آمیز است.
معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا بیان کرد: در قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی آمده است که نصب هرگونه استیکر و یا برچسب که شعاع دید راننده را کم میکند ممنوع ست حتی در این بند ذکر شده است که اگر برچسب باعث حواس پرتی رانندگان خودروهای عبوری شود نیز ممنوع است؛ البته نصب برچسب در داخل خودروهای شخصی در صورتی که مانع از دید راننده نشود بلامانع است.
سرهنگ جهانی در پایان گفت: برابر قانون هر خودرویی که اقدام به نصب استیکر و برچسب بر روی بدنه خودرو کند توسط عوامل پلیس اعمال قانون شده و ۳۰۰ هزار ریال جریمه خواهد شد.
وی تاکید کرد: این اعمال قانون مطابق کد تخلفی 2069 مصوب سال 90 انجام می شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/