به گزارش خودروکار - بازگشت هاکان ساموئلسون در شرایطی اتفاق میافتد که ولوو با فشارهای زیادی روبهرو است. رقابت با خودروسازان چینی، تعرفههای تازه دولت آمریکا و کاهش اعتماد سرمایهگذاران از مشکلاتی است که ولوو باید به سرعت برای آنها چارهای پیدا کند.
دولت آمریکا به تازگی اعلام کرده که تعرفه بر واردات خودروهای خارجی را به ۲۵درصد افزایش میدهد. این تصمیم بهویژه برای شرکتهایی مثل ولوو که در چین کارخانه دارند بسیار پرهزینه است. کارخانه ولوو در آمریکا اخیرا کار خود را آغاز کرده و مدیرعامل جدید میگوید که ظرفیت تولید این کارخانه باید بهسرعت افزایش یابد. ساموئلسون در اولین روز کاریاش گفت برنامهاش شامل سه بخش است: توجه بیشتر به تولید مدلهای هیبرید-الکتریکی، کاهش هزینهها و افزایش سود. او همچنین میخواهد برای تامین قطعه از امکانات گروه جیلی، مالک چینی ولوو بیشتر استفاده کند.
هاکان ساموئلسون بین سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۲ مدیرعامل ولوو بود. در آن دوره، او هزینهها را کاهش داد؛ برند ولوو را بازسازی کرد و شرکت را بعد از سالها دوباره به بازار بورس برگرداند.ولوو ماه پیش هشدار داد که سال ۲۰۲۵ سالی پر چالش برای این شرکت خواهد بود و ممکن است نتواند به اندازه سال ۲۰۲۴ ماشین بفروشد.
ولوو سال گذشته میلادی ۷۶۳هزار دستگاه ماشین فروخت و درآمدش برای اولین بار از ۴۰۰ میلیارد کرون (۴۰ میلیارد دلار) عبور کرد. اما بازار خودروهای الکتریکی رونق سابق را ندارد و ولوو که سرمایهگذاری گستردهای برای ساخت خودروهای الکتریکی کرده در نیمه دوم سال قبل با مشکل روبهرو شد.
بیبیسی