به گزارش خودروکار، مهدی جمالینژاد در پایان جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور در جمع خبرنگاران و در تشریح مصوبات این جلسه گفت: جلسه امروز به موضوع سوانح جادهای و تلفات ناشی از آن اختصاص پیدا کرد. با توجه به اهمیت و همچنین خسارتهای جانی و مالی مترتب از حوادث جادهای این جلسه به این موضوع اختصاص پیدا کرد تا برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت برای این موضوع اتخاذ شود.
وی افزود: علیرغم همه زحماتی که در حوزههای مرتبط با حوادث جادهای کشیده شده اما از سال ۱۳۸۴ که بیشترین تلفات جادهای را داشتهایم تا سال گذشته هر چند که آمار کاهش پیدا کرده اما طبق برنامه، کاهش تلفات پیش نرفته است.
جمالینژاد ادامه داد: در این جلسه پلیس راهور گزارش خوبی از اقدامات خود در این حوزه ارائه کرد که در آن به اضافه شدن ۸۳۵ دستگاه و همچنین تیمهای گشت نامحسوس و بهرهگیری از پهپاد در جهت کنترل ترافیک و رصد آن اشاره شد. پلیس راهور اقدامات دیگری از جمله از رده خارج کردن خودروهای ناایمن و تولید سامانههای دقیق تشخیص و کنترل سرعت و ثبت هوشمند تخلفات را نیز در دستور کار خود داشته و گشتهای پلیس به ردیابهای لحظهای تجهیز شدند. به این ترتیب پلیس راهور اقدامات ارزشمندی را انجام داده و همه اینها در شرایطی بوده که ما به لحاظ اقتصادی با مشکلات بسیاری مواجه هستیم.
معاون وزیر کشور در ادامه صحبتهای خود در تشریح دیگر اقدامات پلیس راهور به فراهم نمودن شرایط لازم برای ترخیص وسایل نقلیه از طریق دفاتر پلیس+۱۰ در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: پیگیری اجرای طرح سنجش سلامت جسم و روان رانندگان پرخطر و طراحی و تدوین طرح بانوان فرهنگیار ترافیک در کشور از دیگر اقدامات پلیس راهور در حوزه کاهش سوانح و تلفات جادهای بوده است.
وی ادامه داد: در جلسه امروز ۱۳ مصوبه که در حقیقت پیشنهادات پلیس راهور بوده است داشتهایم که از جمله آنها میتوان به برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور با حضور رئیس جمهور اشاره کرد. قطعا با برگزاری این جلسه که در طول سالهای گذشته تشکیل نشده است میتوان برای کم شدن تلفات جادهای تدابیر مناسبی اتخاذ کرد. از دیگر پیشنهاداتی که در این جلسه مطرح شد توسعه انضباط ترافیکی و کاهش تخلفات رانندگی با ایجاد نظام تشویق برای ترغیب رانندگان به رعایت مقررات و قوانین رانندگی بوده است که مقرر شد برای بهره گیری از رنگ بندی گواهینامهها دوستان راهور بررسی های لازم را در این خصوص انجام دهند.
جمالی نژاد گفت: همچنین مشارکت جدی صداوسیما برای تولید و پخش برنامههای فرهنگی و آموزشی حوزه ایمنی کاربران ترافیک مورد تأکید قرار گرفت.
معاون وزیر کشور ادامه داد: نصب، آمادهسازی و بهرهبرداری از دوربینهای ثبت تخلف جادهای، عملیاتی شدن ماده ۱۰۸ قانون برنامه ششم توسعه کشور به ویژه پشتیبانی شهرداریها از پلیس راهور در کلانشهرهای کشور و تصویب طرح غدیر و حمایت جدی از طریق مسئولین برای اجرای دقیق آن از دیگر مصوبات این جلسه بوده است.
جمالینژاد تصریح کرد: تهیه طرح جامع کاهش جانباختگان پس از صحنه تصادف و ارزیابی عملکرد دستگاههای مسئول توسط استاندار، ساماندهی حمل و نقل درونشهری به ویژه در کلانشهرها و محدوده آنها، ایجاد ایستگاههای عملیاتی استقرار واحدهای پلیس،اورژانس، امداد و نجات و...، اجرای طرح سنجش و سلامت جسم و روان تمامی رانندگان پرخطر و اجرای طرح کنترل هوشمند عابران پیاده از دیگر مصوبات این جلسه است که به پیشنهاد پلیس راهور مطرح شده بود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/