اما این تیم برای رسیدن به هدف خود نیاز به مشارکت یک شرکت دیگر داشت؛ به همین دلیل بهکمک شرکت مهندسی Altair بدنه و سوئینگ آرم موتورسیکلت را طراحی کردند. نرمافزاری که آنها استفاده میکنند قادر است تا فرمی را بسازد که با کمترین حجم به بیشترین میزان قدرت برسد. از این روش در طراحی و ساخت هواپیما؛ قایق و Bloodhound SSC که به جت مجهز است استفاده میشود.
تیمهای درگیر این پروژه از نرمافزار فوق برای طراحی موتورسیکلت و از Scalmaloy که یک آلیاژ مورد استفاده در هواپیما است؛ برای چاپ آن استفاده کردند. آلیاژ Scalmalloy توسط گروه ایرباس توسعه داده شد و طبق ادعای آنها سختی و قدرت آن به اندازه تیتانیوم است. اما در عینحالی که بسیار قوی است؛ وزن آن نسبتا کم است و تمام بدنه اصلی موتورسیکلت تنها 5.8 کیلوگرم وزن دارد. ولی نکته مهم آن است که این مسئله کوچکترین تأثیر منفی روی کارایی آن ندارد. این موتور ابداعی الکتریکی میتواند به حداکثر سرعت 80 کیلومتر در ساعت برسد و با توجه به موتور آنکه ۸ اسب بخار قدرت دارد در عرض تنها ۳ ثانیه از حالت سکون به سرعت 45 کیلومتر در ساعت میرسد.
این موتور الکتریکی که با چاپ سهبعدی ساخته شده با هر بار شارژ تا 56 کیلومتر مسافت را طی میکند.
با اینکه خیلی از محصولات ابداعی شرکتهای بزرگ فقط بهصورت دمو به نمایش درمیآیند و هیچوقت برای استفاده در دسترس عموم قرار نمیگیرند اما APWorks متعهد شده تا ۵۰ عدد موتورسیکلت «لایت رایدر» را ساخته و با قیمت حدودی 56 هزار دلار به فروش برساند.
ساخت موتورسیکلت بهکمک فناوری چاپ سهبعدی در حال حاضر زمان زیادی میبرد. برای ساخت 14 قسمت مختلف آن حدود یک هفته زمان نیاز است یعنی اینکه در هر یک هفته فقط یک موتورسیکلت چاپ میشود. اما کارشناسان به آینده این قضیه خوشبین هستند و میگویند که با بالا رفتن حجم تولید؛ این زمان کاهش پیدا میکند. پس اگر همه چیز خوب پیش برود و تمام آنها بهفروش برسد؛ سری بعد تقاضا برای آن به دست شرکت سازنده میرسد و «لایت رایدر» خیلی زود تبدیل به موتورسیکلت محبوب بعدی در نزد مردم خواهد شد.
منبع: trendintech
انتهای پیام/