به گزارش خودروکار، طی اولین هفته شهریور ماه تغییر چشمگیری در معاملات سهام گروه خودرویی ایجاد نشد و با توجه به تغییر مدیریت در گروه ایران خودرو بخش عمده ای از نمادهای این گروه تحت تاثیر قرار گرفتند.
به علاوه معاملات گروه خودرویی در بازار با وجود این تحولات دچار سردرگمی شده و بخش عمده ای از نمادهای این گروه درجا زدند.
این در حالی است که گروه قطعه سازان نیز با توجه به اینکه تکلیف خودروسازان مشخص نیست چندان رشدی را تجربه نکردند و اکثرا ضعیف بودند و برخی از نمادهای کوچک قطعه سازی به علت نقدینگی و فعالیت های موثر مورد توجه سهامداران قرار گرفتند؛ به علاوه نقدینگی و خریدهای افراد حقیقی باعث شد ارزش سهام در گروه قطعه سازی افزایش یابد.
بررسی دقیقتر ۵ نماد از گروه خودرویی به شرح زیر است:
سایپا (خساپا)
سهام گروه سایپا در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و از ۶ هزار و ۷۴۵ سهم در ابتدای هفته به ۷ هزار و ۴۵۲ سهم صعود کرد و حجم از ۱۱۵ میلیون و ۱۴۱ سهم با رشد به ۱۳۵ میلیون و ۵۴۸ سهم رسید.
درصد تغییرات قیمت پایانی در ابتدای هفته با مثبت ۱.۶۳ درصدی روبرو شد که این روند در پایان به رشد ۰.۹۵ درصدی رسید.
ایران خودرو (خودرو)
سهام گروه ایران خودرو در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و از ۵ هزار و ۸۷ سهم در ابتدای هفته به ۴ هزار و ۴۸۷ سهم کاهش یافت و حجم از ۳۶ میلیون و ۷۰۷ سهم با کاهش به ۳۴ میلیون ۵۶۹ سهم رسید.
درصد تغییرات قیمت پایانی در ابتدای هفته با روند صعودی ۳.۴ درصدی روبرو شده که این روند در پایان هفته به رقم منفی ۱.۶۳ درصدی رسید.
زامیاد (خزامیا)
سهام گروه زامیاد در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت ۲ هزار و ۷۶۷ سهم در ابتدای هفته به ۵ هزار و ۳۰۶ سهم افزایش یافت و حجم از ۶۱ میلیون و ۳۳۶ سهم با روند نزولی به ۱۱۹ میلیون ۵۶۹ سهم رسید.
درصد تغییرات قیمت پایانی در ابتدای هفته با روند مثبت ۴.۴۲ درصدی روبرو شده که این روند در پایان هفته به رقم رشد ۳.۳۹ درصدی رسید.
پارس خودرو (خپارس)
سهام گروه پارس خودرو در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و تعداد آن از ۷ هزار و ۴۲۶ سهم در ابتدای هفته به ۶ هزار و ۴۹۳ سهم افزایش یافت و حجم آن نیز از ۱۴۰ میلیون و ۷۷۴ سهم با اُفت به ۱۲۰ میلیون و ۸۰۸ سهم رسید.
درصد تغییرات قیمت پایانی در ابتدای هفته با روند رشد ۱.۳۴ درصدی روبرو شد که این روند در پایان هفته به رقم مثبت ۰.۳۱ درصدی رسید.
گروه بهمن (خبهمن)
سهام گروه بهمن در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و سهم در ابتدای هفته از یک هزار و ۶۴۳ واحدی در پایان هفته با اُفت به رقم یک هزار و ۸۱ واحدی رسید، همچنین حجم از ۴۳ میلیون و ۲ با کاهش به ۱۸ میلیون و ۶۲۵ سهم رسید.
درصد تغییرات قیمت پایانی در ابتدای هفته با روند مثبت ۲.۶ درصدی روبرو شد که این روند در پایان هفته به کاهش ۲.۶ درصدی رسید.
برای دو گروه سهام گروه سایپا دیزل و سهام گروه ایران خودرو دیزل در هفته جاری مورد معامله قرار نگرفت.
در همین رابطه، همایون دارابی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خودروکار بیان کرد: در هفته اول شهریور ماه تغییر چشمگیری در معاملات سهام گروه خودرویی ایجاد نشد و با توجه به تغییر مدیریت در گروه ایران خودرو بخش عمده ای از نمادهای این گروه تحت تاثیر قرار گرفتند.
وی در ادامه افزود: معاملات گروه خودرویی در بازار با وجود این تحولات دچار سردرگمی شده و بخش عمده ای از نمادهای این گروه درجا زدند.
کارشناس بازار سرمایه گفت: گروه قطعه سازان نیز با توجه به اینکه تکلیف خودروسازان مشخص نیست چندان رشدی را تجربه نکردند و اکثرا ضعیف بودند و برخی از نمادهای کوچک قطعه سازی به علت نقدینگی و فعالیت های موثر مورد توجه سهامداران قرار گرفتند؛ به علاوه نقدینگی و خریدهای افراد حقیقی باعث شد ارزش سهام در گروه قطعه سازی افزایش یابد.
دارابی خاطر نشان کرد: با توجه به تغییرات مدیریتی در گروه خودرویی و خبرهای فراوان در این مورد استقبال چندانی از سوی سهامداران از این نمادها نمی شود و پیش بینی می شود در آینده با روشن شدن شرایط و بازگشت اعتماد به این گروه شاهد رشد هر چند اندک در ارزش سهام این گروه باشیم، در مجموع فروش مرداد ماه نیز در برگیرنده خبر خاصی برای گروه خودرویی نیست.
انتهای پیام/