مدیرعامل کروز خبر داد
همکاری ۵۰۰ تامین کننده داخلی با کروز/ کیفیت، شرط همکاری کروز با شرکت های داخلی
مدیرعامل کروز گفت: این شرکت با ۵۰۰ تامین کننده داخلی در حال همکاری است و ترجیح می دهد آن چه نیاز دارد را از طریق تولیدکنندگان داخلی تامین کند و تنها شرط همکاری را کیفیت و آن تایم بودن می داند.
به گزارش خبرنگار خودروکار، نادر سخا در نشستی خبری با اشاره به پروژه داخلی سازی پژو ۲۰۶ گفت: در آن بازه زمانی ودر دهه ۷۰ کروز بر روی قطعات رانا کار میکرد و از آن جا که شباهت زیادی بین این قطعات وجود داشت پیشنهاد داخلی سازی پژو ۲۰۶ مطرح و بر کاهش وابستگی ایران خودرو تاکید شد.
وی ادامه داد: پس از این جریان مرکز تحقیقات ظرف سه ماه راه اندازی و بومی سازی قطعات سی بی یو پژو ۲۰۶ ظرف ۷ ماه انجام که منجر به تکمیل ۶۸ هزار خودروی ناقص در کف کارخانه ایران خودرو در مدت ۴ ماه شد.
وی تحریم ها را از جهاتی نعمت دانست و افزود: صنعت خودرو نه تنها در ایران بلکه در دنیا صنعتی ارزبر به شمار می رود و این در حالیست که تولید قطعه در هر کشوری به صورت کامل انجام نمی شود به صورتی که حتی شرکتی نظیر سامسونگ برای دریافت قطعه ماه ها در انتظار باقی می ماند.
مدیرعامل شرکت کروز در ادامه از اشتغال ۱۱ هزار نفری در این مجموعه خبر داد و گفت: انجمن قطعه سازان در شهریور سال گذشته اعلام کرد شرکت کروز به دنبال تعدیل سه هزار نفری است در صورتی که هیچ تعدیلی در این شرکت انجام نشد اما اثرات این خبر ماه ها نگرانی در میان نیروی انسانی ایجاد کرد.
وی دلیل کاهش اشتغال این شرکت از ۱۲۶۰۰ به ۱۱ هزار نفر را توقف جذب نیرو در بازه زمانی اعلام و تصریح کرد: در بازه زمانی خاصی خروج از شرکت انجام اما جذبی صورت نگرفت که این روند هم اکنون متوقف شده و از ماه گذشته کروز نسبت به جذب دوباره نیرو اقدام کرده است.
سخا از کسب رتبه ۴۱ در میان ۱۰۰ شرکت برتر سال ۹۷ از سوی کروز خبر داد و افزود: ۷۰ تا ۷۵ درصد پرسنل این شرکت را خانم ها تشکیل می دهند که ۱۵ تا ۲۰ درصد آن ها زنان سرپرست خانوار هستند.
وی در ادامه در خصوص فعالیت شرکت کروز اظهار کرد: این شرکت در سال ۶۰ با راه اندازی کارگاهی در خیابان شکوفه پیروزی کار خود را با چند دستگاه پرس و تولید قطعات برقی آغاز کرد و پس از چند سال نسبت به راه اندازی کارگاهی در پونک اقدام و پس از آن در سال ۶۴ به شهرک صنعتی رشت منتقل شد.
سخا با بیان این که این شرکت در بازه زمانی اقدام به تولید سوئیچ لوازم خانگی برقی کرد، افزود: در سال ۷۰ نیز توانست تاییدیه استاندارد تمام شرکت ها را در زمینه تولید این قطعه دریافت کند پس از آن نیز نسبت به بومی سازی قطعات مخابراتی اقدام کرد.
انتهای پیام/