کد خبر: ۲۴۱۷۸
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۳
مدیر طرح CNG شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی:

تولید ۳۰ هزار مخزن ANG در سال آینده/برنامه‌ریزی برای افزایش تولید ۱۵ میلیون لیتری CNG

مدیر طرح CNG شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: برنامه ریزی‌ها به این ترتیب است که پس از رونمایی از مخازن ANG ، در سال آینده بر روی تولید انبوه آن به میزان ۳۰ هزار عدد تلاش و پایش های مستقیمی بر روی آن داشته باشیم.
حمید قاسمی ده چشمه در گفت‌وگو با خبرنگار خودروکار، در خصوص صنعت ANG گفت: مخزن ANG در داخل کشور و با اتکا به دانش بومی و نانو تکنولوژی در مرکز تحقیقات دانش فنی ایران تولید و بر روی تعدادی از موتور سیکلت‌ها و خودرو‌ها برای آزمایش نصب شده است.

وی با اشاره به اینکه در تلاش هستیم تا سال آینده این مخازن به مرحله تولید انبوه برسد، افزود: برنامه ریزی‌ها به این ترتیب است که پس از رونمایی از این مخازن، در سال آینده بر روی تولید انبوه آن به میزان ۳۰ هزار عدد تلاش کنیم. این تعداد تمام طول یک سال آینده رفع عیب می‌شود تا ایرادات آن در شرایط مختلف مانند سرما و گرما در مناطق گوناگون ایران شناخته و پس از آن بر روی تولید انبوهشان کار کنیم.

مدیر طرح CNG شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در ادامه به افزایش انگیزه برای مصرف کنندگان این سوخت اشاره و عنوان کرد: عادلانه سازی قیمت‌ها می‌تواند به نفع این صنعت باشد که این اقدام در زمانی که قیمت نفت و سایر سوخت‌ها رقابتی باشد، سوخت CNG در حدود ۱۰ درصد از قیمت این فرآورده‌ها را تشکیل می‌دهد و در کنار آن باید به این نکته توجه داشته باشیم که ۵۰ درصد از پول دریافت شده از سوی مصرف‌کنندگان صرف هزینه‌های جاری مانند جایگاه دار، انتقال گاز و موارد دیگر می‌شود.

قاسمی ده چشمه تصریح کرد: ایران با دارا بودن بزرگترین مخزن گازی جهان و استفاده از آن در بخش‌های مختلف زندگی روزمره می‌تواند با دارا بودن خودرو‌های گازسوز از این نعمت خدادادی استفاده بیشتری کند.

وی در خصوص برنامه این شرکت برای افزایش ظرفیت استفاده از CNG گفت: دو برنامه اصلی در دست داریم، اولین مورد در خصوص تبدیل ناوگان در زمینه خودرو‌های بخش وانت، خودرو‌های پرمصرف و تریلی هستند و در کنار این موضوع افزایش ۱۵ میلیون لیتری این سوخت پاک در دست اجرا است.

مدیر طرح CNG شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی عنوان کرد: زمانی که ما سوخت پاکی به نام CNG داریم استفاده و جایگزینی ۱۵ میلیون لیتری این سوخت به جای بنزین یا سایر فراورده‌های نفتی می‌تواند اشتغالزایی معادل یک و نیم میلیون نفر به دنبال داشته باشد.


انتهای پیام/
روزنامه های اقتصادی
آخرین اخبار